Túl lehet az életveszélyen a világklasszis pólós

2008.07.03. 14:14

Orvosai már bíznak benne, hogy túljut az életveszélyen Danilo Ikodinovic, a kiváló szerb vízilabdázó, akit egy hete ért súlyos közlekedési baleset.

Zoran Djermanov, az újvidéki klinikai központ vezetője szerb lapokban azt nyilatkozta, ha kezdetben csak naponta néhány órára is, de hamarosan felébresztik Ikodinovicot a mesterséges kómából. Ebben azért tartják, hogy kíméljék a szervezetét. Az orvos szerint hosszú lábadozásra kell számítani, még sok műtéti beavatkozásra lesz szükség. Azonban már látnak reményt arra, hogy megmentsék a sportoló szétroncsolódott jobb karját.

Közben az újvidéki rendőrség bejelentette, hogy szabálysértési eljárást indít Ikodinovic ellen, mivel erre kötelezi a törvény. A válogatott pólós ugyanis - a szakértői vizsgálat szerint - legalább 150 kilométeres sebességgel száguldott, amikor motorjával belevágódott az előtte 60-70 kilométeres sebességgel haladó személygépkocsiba. Mivel az autó vezetője is könnyebben megsérült, az előírások szerint eljárást kell indítani a baleset okozója ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport