Zsuzsanna
-1 °C
10 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Vízilabda

Blogok

9 Nyíl
A magyar hölgykoszorú, és a Scottish Open
Tanulni mindig jó, és amikor az élet úgy hozza, hogy lehetőség nyílik a darts majdnem őshazájában kipróbálnia magát az embernek, komoly ellenfelek ellen, az különösen jó.
Sakkmester
LIVE! - 15:00 - Prágai sakkfesztivál 2020 - Prague Chess Festival - 12 - 20 February 2020 - A versenyben vezet: Vidit Santosh Gujrathi 6/4,5
  Nos: Kedves Barátaim, páros forduló volt tegnap és ahogy az eddigi páros fordulókhoz illik, minden játszma döntetlennel végződött a hatodik fordulóban is - A mai hetedik versenynapon ismét lesznek eldőlt partik - úgy vélem, hogy a továbbiakban már nem tartja magát az eddigi tendencia, hisz közel a végkifejlet - aki előrébb akar jutni annak ki kell ásni a csatabárdot.
Katarzis nélkül
Hóvirágos, mohás
Futunk az erdőben. Nem verseny van, teljesítménytúra. ...és elhangzik a szokásos kérdés, hogy: ,,Minek futnak, ha nem, verseny?" Persze mindenkinek más a motivációja... [...] Bőve...
Tommy autosport
Ferrari 288 GTO, egy fura rally autó tervezet
Talán nem minden rally Matyi van vele tisztában, hogy a manapság a gazdag autógyűjtők egyik legdrágább típusa a Ferrari 288 GTO is azért készült el, hogy csatába küldjék a "B" csoportos érában.
USAracing
Denny Hamlin nyerte a horrorbalesettel beárnyékolt Daytona 500-at
Danny Hamlin zsinórban második, összességében pedig karrierje harmadik győzelmét szerezte a ,,Nagy Amerikai Versenyen". [...] Bővebben!