Friderika
9 °C
18 °C

Kemény Dénes keretet szűkített

2010.07.16. 10:57

Tizennyolc játékossal utazik Siracusába az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott; az utolsó szűkítésnél Török Béla és Baksa László maradt ki Kemény Dénes szövetségi kapitány keretéből.

„Török Béla egy sérülés miatt semmiképpen nem játszhatna, nincs tehát értelme annak, hogy velünk jöjjön, Baksa pedig azért marad, mert az összes többi mezőnyjátékos mellett a másik három kapust szeretném kipróbálni. Mindkét itthon maradó a torna után csatlakozik a kerethez és a németek elleni, július végi hazai barátságos mérkőzéseken játéklehetőséget kap” - idézi pénteken a kapitány szavait a válogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu.

A jövő szerdától vasárnapig tartó nemzetközi tornán a magyarok a házigazda olaszokkal, valamint a görögökkel és az oroszokkal szerepelnek azonos csoportban.

A magyar válogatott kerete a siracusai nemzetközi tornára:

Kapusok - Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán

Mezőnyjátékosok - Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Hegedüs Gábor, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Marnitz Gergő, Mátyás Zoltán, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Vörös Viktor