A második helyen maradna a szegedi pólócsapat

2011.04.15. 16:34

Szeretné megtartani az alapszakaszban megszerzett második helyét a Szeged-Beton vízilabdacsapata az ob I. 1-4. helyéért zajló rájátszásban, Kásás Zoltán vezetőedző szerint. A tréner a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, együttese felkészülés gyanánt a héten három napra Szerbiába utazott, ahol a Vojvodinával több edzőmeccset játszott.

Az eseményen részt vett a teljes keret, s mind a 14 játékos bizakodóan várja a soron következő találkozókat. A keretből a Vasas elleni nyitómérkőzésen egyedül Vindisch Ferenc hiányzik majd, a korábbi válogatott játékos eltiltását tölti, a többiek egészségesek. Az alapszakaszban története legelőkelőbb helyén záró klub vezetése is teljes gőzzel készül a rájátszásra, a kilátogató szurkolóknak a csapatról készült fürdőnadrágos poszterrel kedveskednek. A másik meglepetés, hogy a diákok és a nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg mindhárom hazai összecsapást. Szintén változás, hogy a szegedi sportuszoda immár nyáriasítva, azaz nyitottan várja a nézőket, mivel a héten lekerült a sátor a létesítményről.

A sajtótájékoztatón bemutatták a LEN Kupa-győztes együttes új klubhelyiségét, ahol a csapat relikviáit tekinthetik meg a szurkolók. A rájátszás során az alapszakasz négy legjobb csapata körmérkőzést vív, s a hozott pontokkal együtt alakul ki a végső sorrend, amely alapján az első és a második küzd meg a bajnoki címért a fináléban. A Szeged vasárnap 18 órakor a Vasas ellen kezdi meg szereplését a rájátszásban.