János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hollandiába utazik a női vízilabda-válogatott

2015.06.24. 10:46

Tizenkilences keretét 16 fősre szűkítette Merész András, a világbajnokságra készülő és a hét végén hollandiai tornán résztvevő női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, írta az MTI.

A július 26. és augusztus 8. közötti oroszországi vb előtt az utrechti lesz az egyik utolsó jelentős felkészülési állomás, ahol a kínai, a görög és a házigazda ellen játszik a magyar csapat. A szakvezető a csütörtöki elutazás előtt három pólósától vált meg: a center Tóth Ildikó betegség miatt hagyja ki a tornát, míg Hevesi Anita és Gurisatti Gréta a szűkítés miatt.

A vasárnapi hazatérés után jövő keddtől Hajdúszoboszlón a kínai válogatott lesz a vendég, amellyel július 5-én, 18 órától Debrecenben hivatalos mérkőzést vív az együttes.

Kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Illés Anna (mindkettő Berkeley, USA), Bujka Barbara (Szentes), Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella (mind UVSE), Czigány Dóra (Eger), Garda Krisztina, Menczinger Kata (mindkettő Dunaújváros), Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna, Takács Orsolya (mindhárom BVSC)