22 millió forintot adtak az egri vízilabdának

2016.01.22. 16:00

Huszonkétmillió forinttal támogatja a Szerencsejáték Zrt. a ZF-Eger első csapatának nemzetközi szereplését, írja az MTI a a vízilabdaklub pénteki sajtótájékoztatója alapján. 

„Nem volt kérdés, hogy a tavalyi 15 millió forintos támogatás után újabb anyagi segítséget nyújtunk az Egri Vízilabda Klubnak, hiszen egyéb sikerei mellett a ZF-Eger első csapata esélyes Európa legfényesebb vízilabda-trófeájának megszerzésére a Bajnokok Ligája Final Six-ben” - hangsúlyozta Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatának ügyvezetője.

Nyitrai Zsolt, megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztos, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője azt mondta, egyértelműen a vízilabda és az úszás Eger élsportjai, az Egri Vízilabda Klub pedig komoly, százéves múltra tekint vissza, jelentős hazai és nemzetközi sikereket könyvelhet el. Nem véletlen, hogy Egerben jelenleg is fontos sportcélú, infrastrukturális fejlesztések zajlanak: a városban épül meg a Modern Városok program keretében a Nemzetközi Úszó és Vízilabda Központ.  • Tippek
  • Hírek