Vízilabda-háború: az ellenfél elnökének képe került a lövőfalra

2017.05.11. 09:38

Furcsa pszichikai módszert választott a BVSC vízilabdaklubjának vezetőedzője. A rivális Miskolc elnökének arcképét ragasztatta ki a lövőfalra, derül ki a Vlv.hu cikkéből.

„Felháborítónak tartom, hogy ilyesmi megtörténhet 2017-ben Magyarországon, abban az évben, amelyben Bajnokok Ligája final sixet és világbajnokságot rendezünk. Ilyen „eljárásban" legutóbb Oszama bin Laden részesült az amerikai katonák részéről" – nyilatkozta Bachner András. Az MVSC elnöke polgári pert is indít, és a szövetség elnökét, Kemény Dénest is tájékoztatta tiltakozásáról.

lovofal 740
Fotó: Vlv.hu

A BVSC edzője, Szűcs Levente azt mondta, azt a lövőfalat, nem sértésnek szánták, ráadásul nem is használták, Ettől függetlenül kiváló motivációs eszköznek tartja. Szűcs szerint azért jutottak el ideáig, mert a Miskolcnak több sportszerűtlen húzása volt korábban.  U21-es meccsre 10-11 éves gyerekeket küldtek ellenük, a szokásoktól eltérően az ötödik helyért játszott párharcban nem akartak edzéslehetőséget adni nekik, és az egyik bajnoki meccset is el akarták halasztatni betegségre hivatkozva.