Adalbert
13 °C
21 °C

Ch. Gáll András

Uszik bravúrja vetekszik Buster Douglas Tyson elleni KO-jával Uszik bravúrja vetekszik Buster Douglas Tyson elleni KO-jával

Amikor fejtetőre állt a papírforma.

tegnap, 13:37

Történelmi szenzáció a ringben: Uszik legyőzte Joshuát! Történelmi szenzáció a ringben: Uszik legyőzte Joshuát!

Az ukrán bohócot csinált a lomha világbajnokból.

tegnap, 11:35

A Villa-kapus magánszáma kikészítette Bruno Fernandest A Villa-kapus magánszáma kikészítette Bruno Fernandest

Ronaldót kapacitálta, hogy rúgja ő a tizenegyest.

szeptember 25. 18:17

Egyetlen akción belül három kötényt adni még a legnagyobbaktól is különleges bravúr. Hát még egy kutyától!

 

Márpedig ez történt, amikor a Sloboda Tuzla–Posusje boszniai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés első perceiben a pályára szaladt egy kis fekete kutya. A technikás kóbor eb megszerezte a labdát, és három játékost is felbőrözött, mielőtt egy pályamunkás fel nem kapta a kutyust, és levitte a pályáról.

2021-09-26 09 12 59-Window.png
Fotó: FK Sloboda Tuzla / Twitter

A mérkőzés különben 1–1-es döntetlennel ért véget, a kutyát pedig elnevezték Dognaldónak. Egyelőre még nem kapott szerződést, de mindkét csapat vezetősége fontolgatja, hogy leigazolják. 

Ahogy azt már korábban jeleztük – és illusztráltuk –, Arnold Schwarzenegger Budapesten tartózkodik. És valószínűleg forgat.

Postásy
Fotó: Postásy Csaba

Délelőtt egy olvasónk a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Four Seasons szálloda teraszán látta – és kapta lencsevégre – a Terminátort, délután pedig Postásy Csaba, a krisztinavárosi Falánk Faló kocsma tulajdonosa találkozott az akcióhőssel.

Méghozzá fent a Várban, félúton a Mátyás-templom és a Palota között, egy old-timer autó anyósülésén. Csaba barátunk nem szívbajos, sohasem volt az, lámpaláz nélkül odalépett a szivarozó sztárhoz, és megkérdezte, készíthetnek-e egy közös fotót. „Svarci” kissé rekedtes hangján, szája sarkában az elmaradhatatlan szivarral, csípőből visszalőtt: „Absolutely!” Így aztán elkészült a felbecsülhetetlen értékű fotó.

Goodman
Fotó: Postásy Csaba

Aki a hátsó ülésen terpeszkedik, az nagy valószínűséggel egy másik filmsztár, John Goodman (Másnaposok 3, A Flintstone család, stb.) 

Fiatal édesanya terelgeti hatévesforma csemetéit a 2-es metró Keleti pályaudvari állomásának peronján. A srácok Fradi-mezben, hátukon két klubikon, Sigér Dávid és Lovrencsics Gergő neve. Az ember szíve hevesebben kezd dobogni, végre nem Messi-, Ronaldo- vagy Mbappé-pólóban virítanak a kölykök, a válogatott Európa-bajnoki szereplései és a zöld-fehérek újabb csoportkörös fellépése hatására már nem „gáz” magyar futballisták mezét felölteni, a suliban vagy az oviban nem égetik az ember gyerekét, amiért hazai labdarúgót merészel bálványozni.

Apró probléma, hogy Lovrencsics már nem a Fradi játékosa, eligazolt az Üllői útról a nyáron, Sigér pedig keresztszalag-szakadással jó félévre kidőlt, nem részese a mostani menetelésnek. 

Viszont – magyarok! A jelek szerint a kölykök nem Boli-, Zubkov-, Uzuni- vagy Mmaée-trikóra vágynak, hanem valamelyik magyar fradistáéra. Még akkor is, ha meglehetősen szűk a választék...