Krasz Emil

Milák utolsó számát is megnyerte az ob-n, aztán angolosan távozott a Duna Arénából Milák utolsó számát is megnyerte az ob-n, aztán angolosan távozott a Duna Arénából

Hiába a közvetett ígéret, a bajnok ezúttal is csak az úszásra fókuszált, a kiegészítő tevékenységekre nem.

április 12. 18:51

Milák Kristóf virtuálisan a legnagyobb riválisai, Léon Marchand és Caeleb Dressel előtt Milák Kristóf virtuálisan a legnagyobb riválisai, Léon Marchand és Caeleb Dressel előtt

Olimpiai bajnokunk az ob zárónapján sem lassít: 100 m pillangón diadalmenetben jutott döntőbe.

április 12. 12:47

Szegedről érkezik az első fecske Győrbe Szegedről érkezik az első fecske Győrbe

BL-csapat után az újoncnál vár fontos szerep a szlovén klasszisra.

április 12. 10:39

A Barcelona és az Atlético Madrid már megállapodott abban, hogy mikor teszik hivatalossá a portugál labdarúgó, Joao Félix klubváltását – számolt be a transzfer előrehaladott állapotáról a Marca.

A madridi és a barcelonai klub már korábban megegyezett egymással az anyagi részleteket illetően, és a középpályás is kifejtette szándékát, hogy a katalánoknál folytassa pályafutását. Képben volt még szaúdi ajánlat, de az Aston Villától szintén keresték.

A transzfert a közös szándék ellenére sokáig azt tette bizonytalanná, hogy az üzleti fair play szabályok értelmében a Barcelona nem regisztrálhatta őt, ezt azonban időközben játékosok távozásával sikerült megoldani

(legutóbb Ansu Fati került a Brightonhoz), így szabadult fel elég hely, ahová megérkezhet végre Joao Félix. A játékos pénteken délelőtt már igazoltan hiányzott az Atlético edzéséről.

Az angol élvonalbeli Brighton bejelentett Ansu Fati érkezését. A klub megerősítette azt, amiről tegnap már a nemzetközi sportsajtó is beszámolt: a 20 éves labdarúgó a 2023–2024-es idényben a Barcelona kölcsönjátékosaként futballozik náluk.

 

Roberto De Zerbi, a Brighton vezetőedzője kiemelte: mindkét fél számára nagyszerű üzletet kötöttek.

Biztos vagyok benne, hogy Ansu segítségével új célokat érhetünk el, mi pedig segíthetünk neki abban, hogy visszajusson arra a szintre, amelyre hivatott.

David Weir technikai igazgató hozzátette: Ansu Fati a világ egyik legtöbbre értékelt fiatal játékosa, aki kora ellenére máris rendkívüli tapasztalattal rendelkezik úgy a hazai, mint a nemzetközi versenysorozatokat tekintve.

Fati a 2019–2020-as szezonban mutatkozott be a Barca első csapatában, rekordok sorát döntötte meg, majd sokszor bajlódott sérüléssel. A felnőtteknél 112 meccsen lépett pályára, 29 gólja mellett 10 gólpassza van.

Roman Jaremcsuk a Valencia labdarúgója lehet,

a Bruges 27 éves ukrán középcsatára egy évre kölcsönbe kerülhet

a spanyol alakulathoz.

Egy belga újságíró, Sacha Tavolieri hívta fel a figyelmet arra: amíg a belga csapat csütörtökön az Osasunával találkozott európai kupamérkőzésen, addig Jaremcsuk Valencia felé vette az irányt.

Sajtóhírek szerint a spanyol klub egymillió euróért juthat hozzá,

és megfelel a szakvezető, Rubén Baraja elvárásának, aki kifejezetten magas befejező csatárt keresett csapatába. Az ukrán 191 centiméter magas.

Jaremcsuk szerződése belga anyaegyesületénél 2026 nyaráig érvényes.

A Dinamo Kijevben nevelkedett futballista 2017 nyarán 2 millió euróért került a Genthez, amely 2021-ben 17 millió euróért adta el őt a Benficának. A portugálok egy évvel később ugyanezen az áron adták tovább a Bruges-nek.