Kocsmár-Tóth István

„Rettegve vártam, hogy jön a depresszió meg minden ilyen mocsokság” „Rettegve vártam, hogy jön a depresszió meg minden ilyen mocsokság”

Sokan azt mondogatták, sosem jön el a napja, ehhez képest már tíz éve, hogy visszavonult a Bombázó.

május 24. 12:39

A Fekete-erdő kincsétől a későn érőn át Szoboszlai csodatéteményéig A Fekete-erdő kincsétől a későn érőn át Szoboszlai csodatéteményéig

Skócia vagy Svájc megelőzésére lesz nagyobb esélyünk az Eb-n?

május 23. 11:45

Véget ért a Leverkusen csodasorozata, az Atalanta nyerte az Európa-ligát Véget ért a Leverkusen csodasorozata, az Atalanta nyerte az Európa-ligát

Ademola Lookman lett a dublini finálé váratlan hőse.

május 22. 22:52

A Borussia Dortmund tehát biztosan ott lesz június 1-jén a Wembleyben! A kérdés már csak az, 2013-hoz hasonlóan a Bayern München lesz-e az ellenfél Londonban, vagy a rekordgyőztes Real Madrid?

Holnap 21.00-tól kiderül!

A mai mérkőzés összefoglalója itt!

35 éves és 143 napos a dortmundi gólszerző, ami a harmadik helyre elég az elődöntők legidősebb gólszerzői között: Ryan Giggs 37 év, 148 nappal vezet, a második Edin Dzeko 37 évvel és 54 nappal.

A Dortmund ebben a BL-kiírásban egyszer már vendégeskedett itt. A csoportkör első fordulójában – még 2023 szeptemberében – 2–0-ra kikapott Párizsban. A találkozó góljait Kylian Mbappé (11-esből) és Asraf Hakimi jegyezték. Egy ilyen végeredmény ma este a PSG továbbjutását jelentené.