Jön a Twitter gomb

2010.08.11. 12:04
A Twitter úgynevezett Twitter gombot tervez megjelentetni, mely azt számolja, hogy hányszor osztottak meg egy adott url-t – tudta meg a Mashable.
tweet-button

A Twitter Buttont oda lehet tenni a posztok, cikkek végére (egy sornyi kóddal), az olvasó pedig egy gombnyomással meg tudja osztani a barátaival. A Twitterre megosztó gomb most is létezik, az újítás ebben az lesz, hogy a Facebook like/tetszik gombjához hasonlóan ez is számolja, hogy hányan osztották meg az adott linket. A gombot valószínűleg csütörtökön élesítik. Három különböző nagyságú (110×20, 55×20, 55×63) és öt különböző dizájnú gombot lehet majd az oldalba illeszteni.

A Twitter folyamatosan fejleszti a szolgáltatást, néhány hete jelentették be, hogy hamarosan jön a Twitter Media, amivel a twitek között jelennek meg a fotók és a videók, nem kell elkattintani.

A mostani újításban valószínűleg benne a Tweetmeme keze is, ez az a cég, mely a legtöbb retweet gombot készítette, vagyis azokat a gombokat mellyel meg lehet osztani a tartalmat az ismerősökkel. Ezt azonban nem erősítették meg hivatalosan.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM