Leállt a a Twitter egy nappal az olimpia előtt

2012.07.26. 20:54

Egy órára elérhetetlenné vált csütörtökön és azóta is hibásan működik a legnépszerűbb mikroblog szolgáltató Twitter. A problémát súlyosbítja, hogy éppen az olimpia előtt történt a leállás, pedig a Twitter várhatóan az egyik első számú közösségi csatorna lesz az olimpia alatt, amit a rajongókon kívül a sportolók is használnának.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a hibát, az oldal egyelőre csak annyit közölt a felhasználókkal, hogy dolgoznak a probléma megoldásán. A BBC szerint azok a felhasználók akik be tudtak lépni a szolgáltatásba arról számoltak be, hogy a twittekben szereplő rövidített url-ek nem működnek megfelelően.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a probléma csak a Twitter.com oldalt érintette, a mikroblog mobilos verziója és alkalmazásként futtatható verziói továbbra is kifogástalanul működnek. A Twitter forgalma jellemzően a sportesemények alatt a legmagasabb, a júniusi Eb-döntő alatt például másodpercenként a 15 ezret is elérte a felhasználók által küldött üzenetek száma. A londoni olimpián több mint 2000 olyan (jelenlegi és régebbi) olimpikon van, akinek van Twitter fiókja.

Frontvonal

Érdekel a sport? Szereted a sikersztorikat?
Most 184 olimpiai arany történetét olvashatod el féláron!

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM