Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Luke-ra futott a TEK

2012.09.12. 17:11

A terrorelhárítás nagyon komoly dolog, a magyar speciális egység azonban a komoly akciók mellett humorbombákat is felrobbant. Augusztus végén például a Terrorelhárítási Központ vezetője, Hajdu János hivatalos levélben kérte a Szent Korona Rádió impresszumába jelzett, egyértelműen kamu főszerkesztőt, Ostenburg-Moravek Gyulát, a Rongyos Gárda egyik vezetőjét, hogy vegyék le az egyik, rendőrt ábrázoló fényképet.

Körülbelül ekkor érkeztek haza a magyar terrorelhárítók Szíriából, ahonnan hazahoztak három, azóta is tisztázatlan körülmények között kint tartózkodó magyart. A mémgyár akkor indult be, amikor kiderült, hogy Hajdu János azt súgta az egyik volt rendőrnek, hogy „mondjál kevesebbet, abba nem tudnak belekötni".

Szinte még el sem ültek ennek a mémnek a hullámai, máris itt az újabb akció: a BME-n diáknapi filmet forgató, Luke Skywalkernek öltözött, játékpisztolyt lóbáló diákra rontottak rá a kommandósok, majd hatalmas felhajtás közepette elvezették a fehér fürdőköpenyben lévő terroristát. A TEK csak tette a dolgát, de a netezők viccesnek találták, ahogy elvezetnek egy önjelölt Jedi-lovagot: a Facebook és a BME saját mémoldala, a bmeme.hu már tele TEK-esekkel viccelődő képekkel. A jobbakat összegyűjtöttük a lenti galériában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?