László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újraalkották a Microsoft legendás 1981-es fotóját

2013.04.04. 16:28

Sokan meglepődtek, amikor Paul Allen, a Microsoft társalapítója tavalyelőtt megjelent életrajzi könyvében azt írta, hogy Bill Gates szövetkezett Steve Ballmerrel, hogy csökkentsék befolyását a cégben. A tavaly megjelent példányban már egy utószó is szerepelt, amely arról szól, a két alapító rendezte nézeteltéréseit, barátságuk újra a régi.

retro

Ezt bizonyítandó Bill Gates és Paul Allen elővette a nyolcvanas években készített legendás fotót, amelyben számítógépek mellett pózolnak. Az új képen a szereplők stílusa sem változott, Paul Allen itt is hivatalosabban jelenik meg, mint Bill Gates.

A régi gépek egyébként a Seattle-ben lévő Living Computer Museumban vannak, amit Paul Allen alapított 2006-ban. A fotó akkor készült, amikor Bill Gates a városban járt. Paul Allen szóvivője azt mondta, hogy a kép egy baráti összejövetelen készült, amelyen az IT-ipar úttörői vettek részt. A számítógépeket is a múzeum munkatársai szedték össze kifejezetten erre az alkalomra.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!