500 dollárt ér egy hiba, találja meg mindet!

2014.08.21. 14:39

Imádja a virtuális szemüvegeket, ért a programozáshoz, és szeretne pénzt keresni? Akkor kezdje el átböngészni az Oculus Rift virtuális szemüvegének, weboldalának és fejlesztői csomagjának programkódját, mert a Facebook legkevesebb 500 dollárt fizet minden hibáért, amit találunk, és a határ a csillagos ég.

A Facebook most jelentette be, hogy a közösségi oldalra is vonatkozó bugvadász programját a márciusban fölvásárolt virtuálisszemüveg-gyártóra is kiterjeszti. Aki csatlakozik, legalább 500 dollárt kap, ha fölfedez egy hibát; a komolyabb biztonsági és programhibák megtalálásáért persze többet fizetnek. A Facebooknak ez nem kerül sokba; csak tavaly 1,5 millió dollárnyi jutalmat fizettek ki a bugvadászoknak.

A Facebook biztonsági szakértője, Neal Poole szerint az Oculus-projektben a legtöbb programhiba a fejlesztők által használt üzenőrendszerben, illetve a projekt honlapján található; ezek jellegében hasonlók azokhoz a hibákhoz, amik a Facebookot érintik.

Pool szerint valószínű, hogy nem volt az utolsó ilyen ajánlat a Facebooktól:

Az Oculusszal egy csomó probléma lehet, és ezek nem szükségszerűen hardveres problémák. [...] A jövőben valószínű, hogy ha az emberek megkeresik és megtalálják a hibákat a fejlesztői csomagban vagy a hardverben, az minket is érdekelni fog.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM