Lukács
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Visszatérhet a legjobb androidos tablet

2016.09.06. 09:55

A megbízható füleseiről ismert Evan Blass, azaz @evleaks azt írja a Twitteren, hogy a Google hamarosan egy új tabletet dobhat piacra. A hírek szerint a 7 colos készüléket a Huawei gyártja, 4 gigabájt memória lesz benne, és még idén a boltokba kerülhet.

A Google egyelőre nem jelentett be új készüléket, de pletykálják, hogy már dolgoznak az új Nexus telefonokon - és azt is pletykálják, hogy nem Nexus, hanem Pixel márkanéven futnak majd. A Nexus tabletekről azonban mostanáig nem esett szó. Blass értesüléseit mindenesetre csak az támasztja alá, hogy a Huawei nemrég bejegyezte a Huawei 7P nevet.

Az androidos tabletekkel a Google-nek nem volt szerencséje az utóbbi időben. A 2014-es Nexus 9 már kifutó modellnek számít, a Pixel C-vel pedig szoftveres és teljesítményproblémák is akadtak. A Nexus 7 viszont az alacsony árával és kompakt dizájnjával sokak kedvencévé vált.

A Google október 4-én mutathatja be a két új telefont, a Daydream VR headsetet, a 4K tartalmak streamelésére alkalmas Chromecastet – és ki tudja, talán egy új tabletet is.