János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trumpnak csak Twitter van az iPhone-ján

2017.05.26. 16:09

Az Axios riportere, Mike Allen csütörtökön azt írta, Donald Trump amerikai elnöknek csak egy alkalmazás van feltelepítve az iPhone-jára: a Twitter.

A közösségi médiában elkövetett posztjait elnézve nem ártana, ha valaki feltelepítené Trump telefonjára a Super Mario Runt, vagy legalább a Flappy Birdöt, mert azokkal nehezebb diplomáciai ámokfutást rendezni.

A kampány idején Trump egy androidos telefont használt, arról záporoztak a tvitjei. A New York Times-nak nyilatkozó szakértők szerint a készülék egy régi, nem túl biztonságos modell volt. Egyes biztonsági szakértők szerint Trump telefonja hekkertámadások célpontjává válhatott, mivel az általa használt Samsung Galaxy S3 2015 óta nem kapott új biztonsági frissítést.

Trump idén tavasszal váltott az iPhone-ra. Adatvédelmi szempontból ez biztonságosabb választás, mivel rendszeresen érkeznek rá biztonsági javítócsomagok, és nem is annyira sebezhető, mint az Android.

De Trump nem sokat böngészhet az App Store-ban; látszólag csak a Twitterhez ragaszkodik.