Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Milyen csinos házat vett a Google 608 milliárd forintért!

2018.03.21. 15:55

A Google megerősítette, hogy csakugyan felvásárolták a manhattani Chelsea Market épületét, mintegy 2,4 milliárd dollárért – ez mai árfolyamon nagyjából 608 milliárd forintnak felel meg.

Az épület New York egyik legfelkapottabb körzetében található, alig néhány háztömbnyire a Google mostani manhattani központjától, az 8th Avenue 111-től. A Google lassacskán be is lakja az új épületet; néhány New York-i alkalmazottja már az új létesítményben dolgozik. A Google-n kívül itt van a Major League Baseball és a Food Network központja, valamint Manhattan néhány legnépszerűbb önkiszolgáló étterme is.

A Google nem beszélt arról, hogy mikorra tervezik átköltöztetni a teljes főhadiszállásukat az új épületbe, de egy posztban megjegyezték, hogy a felvásárlás után a Jamestown Properties-szel együttműködve biztosítják a zökkenőmentes átállást, ami szinte semmiben nem fogja érinteni az épület mai bérlőit.

(Google | TechCrunch)