Olivér
4 °C
8 °C

Elérhetetlenné vált a Vodafone

2018.07.04. 23:04 Módosítva: 2018-07-05 08:27:46

Szerdán este fél 10 körül működésképtelenné vált a Vodafone mobilszolgáltatása. Több olvasónk, munkatársunk és más Vodafone-előfizetők is megerősítették, hogy nem tudnak hívásokat indítani és fogadni. A 4G mobilnet-szolgáltatás és az sms-küldés még mindig elérhető, a hanghívás nem.

A Vodafone-felhasználók azóta elárasztották a panaszaikkal a cég Facebook-oldalát. A visszajelzések alapján az előfizetők nem kaptak értesítést semmilyen tervezett leállásról vagy karbantartásról. A Vodafone ügyfélszolgálata, a 1270 sem volt elérhető.

A panasztevő kommentelők nagy része Budapest környékéről jelentkezett, így elképzelhető, hogy a probléma nem országos, csak a főváros vonzáskörzetét érinti.

A Vodafone sajtóosztályától azt az információt kaptuk, hogy szerda éjjel Pest megye környékén technikai okok miatt hálózati problémák voltak tapasztalhatók. A szolgáltató szakemberei a hibát elhárították. A Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?