Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Amerikai nyúl

Amerikai nyúl

 • 2009. június 27., 07:32

  A tízmilliárdos gép, amit sosem használtak

  Mit lehet csinálni húsz évig a világ legdrágább, de semmire sem jó számítógépe előtt? A Szilícium-völgy Computer History Museumában minden informatikai kérdésre van válasz.
 • 2009. június 28., 18:06

  A csip, ami megmondja a jövőt

  Az Intel a Szilícium-völgyben mutatta be legújabb fejlesztéseit, az arcfelismerő rendszert, a 3D-s tévét, és beszélt a szilíciumról, ami elárulja, mibe halunk bele.
 • 2009. június 23., 21:59

  Inside Intel

  A Mátrixot készítik elő a processzorgyártónál, rövidesen tudni fogják rólunk, merre járunk, milyen a kedvünk. A központban jártunk.
 • 2009. június 21., 18:00

  A konténerbe zárt internet

  Egy 150 tonnás dobozban őrzik a Sun Santa Clara-i központjában a neten 1996 óta megjelent oldalakat, pár méterrel arrébb meg vidám fickók fejlesztik a jövő számítógépes rendszereit.
 • 2009. június 20., 16:40

  Milliárdos barátok közt

  A Szilícium-Völgyben megnéztük, hol lakik Steve Jobs, vagy a Google alapítói. Tudta, hogy egyikük egy szakadt lakótelepen él?
 • 2009. június 19., 20:55

  Beragyogta Kaliforniát az iPhone 3G S

  Hosszú sorok álltak az új mobilra várva, ami helyszíni tesztünk szerint sokkal gyorsabb, mint az elődje volt. A hanghívás viszont egy baromság, és valószínűleg az iránytű is.
 • 2009. június 18., 17:20

  Palm Pre: máshogy rossz

  Exkluzív teszt Kaliforniából a mobilról, aminek hála végre megértjük, hogy az iPhone miért nem kapott fizikai billentyűzetet és miért csak egy programot képes futtatni egyszerre.
 • 2009. június 17., 20:32

  Budapest lenyomja a Szilícium-völgyet

  A közeli nagyvárosban, San Franciscóban például botrányos a wifi-helyzet, ellenben a hajléktalanok is iPodot hallgatnak, és laptopot használnak.