Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Ingyen ad vírusirtókat a Facebook

2012.05.03. 10:32

Öt, internetes biztonsággal is foglalkozó céggel egyezett meg a Facebook, amiből a közösségi oldal felhasználói profitálhatnak. Az együttműködésnek köszönhetően az érdeklődők öt vírusirtót próbálhatnak ki ingyen; négyet fél évig, egyet pedig korlátlan ideig. A frissen indult Facebook Antivirus Marketplace-ről beszerezhető időkorlátos szoftvereket a McAfee, a TrendMicro, a Sophos és a Symantec kínálja, az ingyenes megoldással a Microsoft állt elő.

A megállapodás további eredményeként a partnercégek saját adatbázisukkal bővíthetik a közösségi oldal veszélyes linkeket figyelő szolgáltatását. A vállalatok ezenfelül bizonyos időközönként oktató anyagokat fognak publikálni a Facebook biztonsággal foglalkozó oldalán. A partnercégek a hivatalos sajtóközleményben megemlítették, hisznek abban, hogy felhasználóik vírusirtó szoftverrel felszerelése ösztönözni fogja őket a biztonságos böngészésre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?