Erik, Alexandra
EUR 382,98 Ft
USD 364,03 Ft
9 °C
23 °C

Ingyen ad vírusirtókat a Facebook

2012.05.03. 10:32

Öt, internetes biztonsággal is foglalkozó céggel egyezett meg a Facebook, amiből a közösségi oldal felhasználói profitálhatnak. Az együttműködésnek köszönhetően az érdeklődők öt vírusirtót próbálhatnak ki ingyen; négyet fél évig, egyet pedig korlátlan ideig. A frissen indult Facebook Antivirus Marketplace-ről beszerezhető időkorlátos szoftvereket a McAfee, a TrendMicro, a Sophos és a Symantec kínálja, az ingyenes megoldással a Microsoft állt elő.

A megállapodás további eredményeként a partnercégek saját adatbázisukkal bővíthetik a közösségi oldal veszélyes linkeket figyelő szolgáltatását. A vállalatok ezenfelül bizonyos időközönként oktató anyagokat fognak publikálni a Facebook biztonsággal foglalkozó oldalán. A partnercégek a hivatalos sajtóközleményben megemlítették, hisznek abban, hogy felhasználóik vírusirtó szoftverrel felszerelése ösztönözni fogja őket a biztonságos böngészésre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek