Korlátlan telefonálással újít a Telekom

2013.10.09. 07:06

A Vodafone és a Telenor szorosan egymást követő bejelentései után a piacvezető távközlési mammut, a Magyar Telekom is megmozdult, és újabb korlátlan beszélgetést és sms-t kínáló tarifákat vezet be. A november 1-től elérhető új T-Mobile Next tarifák 11 ezer és 6500 forintért (Next M illetve Next S) ad végtelen beszédperceket és korlátlan számú sms-t az előfizetőknek. A szolgáltató hűségprogramjában a régi ügyfelek kereken egy ezressel olcsóbban fizethetnek elő ezekre a díjcsomagokra.

Ezek a tarifák, hasonlóan a Vodafone és a Telenor korlátlan ajánlataihoz, elsősorban a régimódi kommunikációs formákat teszik olcsón elérhetővé. A mobilinternet esetében nem beszélhetünk nagy előrelépésről, a két új Next csomagban csupán 500 megabájtos havi adatmennyiséget forgalmazhatnak az ügyfelek. Ez elegendő egy kis emailezésre és böngészésre, de ezeket sem szabad túlzásba vinni.

Ahogy a Telenor Flow díjcsomagok esetében, úgy a Nextnél is használhatják a mobilnetezők a gyorsabb 4G hálózatot. Ez éles váltás a mobilcégek korábbi stratégiájához képest, mert általában a drágább előfizetésekhez tartozott 4G hozzáférés.