Jackdugó nélkül, profi kamerával jöhet a OnePlus 5

2017.05.19. 11:28

Kikerült pár új kép a netre az egyik legjobban várt okostelefonról, a OnePlus 5-ről. Nagy változtatásokra készül a megfizethető árú csúcsmobiljairól ismert kínai gyártó, legalábbis a képek arról árulkodnak, hogy a Moto Z, iPhone 7 és HTC U mobilok után ők is megszabadulnak a jackdugótól. 

Könnyen lehet, hogy az EV Leaks által megszerzett képek csak egy prototípusról készültek, és a végleges változatot mégiscsak lehet majd jackdugós fülessel használni, de ahogy egyre több mobilgyártó meglépi ugyanezt, úgy egyre kevésbé zavaró, hogy adaptert vagy spéci fülest kell használni.

oneplus-5-leak-bottom

Az is jó ideje tudott, hogy a OnePlus 5 már dupla kamerával érkezik. Hogy a képminőség is javuljon, ahhoz a kínai társaság a DxO szakértői segítségét veszi igénybe, hogy ők állítsák be a kamerát. Ez nem is pletyka, hiszen erről a OnePlus is kiadott egy közleményt.

Amellett, hogy a DxO munkatársai profi módon tesztelik a mobilok kameráját, hogy objektíven rangsorolják azokat, maguk is szereztek már tapasztalatokat a hardvergyártásban a DxO One nevű, az iPhone lightning portjára csatlakozó kamerájukkal.

Az még csak sejthető, hogy OnePlus 5 megint a legmodernebb Qualcomm rendszercsippel, a Snapdragon 835-tel érkezik. Várhatóan legalább 6 GB RAM, vagy idén akár már 8 GB is lehet benne. Mivel tavaly a legnagyobb tárhely 128 GB volt, ezt is feltornászhatja a cég 256 GB-ra.