Embervadászat 2.0

Eszköz és Ember

2009. április 10., 09:51 Módosítva: 2009.04.10 10:30

A Google hivatalos tájékozatója szerint a Latitude a következő eszközökről működik:

- Android-powered devices with Maps v3.0 and above.
- Most color BlackBerry devices
- Most Windows Mobile 5.0 and above devices. Note: Some Windows Mobile devices don't support cell-ID location detection.
- Most Symbian S60 devices

Coming soon!
- iPhone and iPod touch devices

Szóval ezekkel még sajnos nem működik az adás. De a vétel, amire a versenyzőknek szüksége van, szerencsére minden eszközzel működik, amin van böngésző.

Te is lehetsz Embervadász!

2009. április 10., 09:20 Módosítva: 2009.04.10 10:23

Jelentkezni péntek délelőtt 11 óráig lehet úgy, hogy gmailes címről küldenek egy emailt az anarki.index@gmail.com címre. Kattintsanak a linkre, fogadják el a meghívást, és kész. Arra vigyázzanak, hogy a Google angol nyelvre legyen állítva, mert magyarul nem működik a Latitude.

Péntek reggel fél 10-ig egyébként nagyjából 150 jelentkezés futott be; vannak köztük, akik csak a távolból követnék az eseményeket, illetve mobil ismerőseiket irányítanák, mások 2-3, sőt több fős csapatokban indulnak.

Know Thy Enemy

Íme néhány üldöző azok közül, akiket a legveszélyesebb ellefélnek tartok:

Tovább

Indul az Embervadászat

2009. április 10., 08:54 Módosítva: 2009.04.13 20:10

Jó napot, a Célpont vagyok. Ma én menekülök Önöknek.

Mint azt bizonyára tudják, pénteken, déli 12 órakor indul az Index nagyvárosi túlélősója: a feladat engem elkapni, és ha sikerült, átvenni az értékes trófeák egyikét.

A legfontosabb tudnivalók: lesz nálam egy gps-es mobiltelefon, amely a műholdas adatok és a mobilcella-információk alapján folyamatosan közvetíti pozíciómat. Mindezt a Google Latitude nevű találmánya révén bármilyen, böngésző futtatására képes asztali és hordozható számítógépről, pda-ról vagy telefonról nyomon lehet követni. A pontos részleteket a versenyszabályzat tartalmazza.

map1

Ha sikerül megtalálniuk, közelítsenek meg legalább és legfeljebb egyméteres távolságra, és mondják ki hangosan, jól érthetően a titkos kódot, ami így hangzik: "Sanyi vagyok. Mióta beállítottam az Indexet kezdőlapnak, teljesen megváltozott az életem."

Ha tényleg én vagyok az, a következő titkos kóddal válaszolok majd: "Párizsban a Place Pigalle-on árulják a legjobb sült gesztenyét"

Ezután fogják magukat, elfáradnak a kasszához, és átveszik az értékes trófeák egyikét.

Sok sikert!