Ingyen lehet majd tolni a Halo Infinite többjátékos módját

2020.08.01. 16:29 Módosítva: 2020.08.01. 16:52

A Microsoft péntek este hivatalosan is megerősítette azt a nem sokkal korábban felröppent pletykát, mely szerint ingyen lehet majd játszani a vélhetően az év vége felé az új generációs Xbox Series X egyik nyitócímeként megjelenő Halo Infinite többjátékos módjával. Emellett azt is elmondták, hogy a játék 120 FPS-sel fut majd a konzolon, és hozzátették, hogy hamarosan több infóval jelentkeznek majd – írja a PC Gamer.

A pletyka a Smyths Toys játékbolt által véletlenül kiszivárogtatott információk alapján látott napvilágot. Az ír cég egészen pontosan az Xbox Series X-nek fenntartott oldalán tett közzé több részletet a játékról, köztük azt is, hogy ingyenesen játszható lesz majd a többjátékos módja. Ezeket hamar törölték az oldalról, de ekkor a szellemet már nem lehetett visszatuszkolni a palackba, egy xboxos körökben ismertnek számító szivárogtató pedig hamarosan megerősítette a dolgot, hozzátéve azt is, hogy a játék 120 FPS-sel fut majd a konzolon, belekerül a manapság rendkívül népszerű battle pass rendszer, és a szériában eddig sosem látott testreszabhatóságra lehet számítani.

A Microsoft múlt csütörtökön mutatta be az új konzoljára érkező belsős címeket, ahol természetesen a Halo Infinite volt a főattrakció. A játékot fejlesztő 343 Industries itt megvillantotta a játék kampányát, de a többjátékos módról egyáltalán nem esett szó, pedig nem a sorozat nem kis részben ennek köszönheti a legendás státuszát. Ebből arra lehetett következtetni, hogy a stúdió ezúttal a korábbiakhoz képest máshogy akarja majd kezelni a játék ezen szegmensét, a Microsoft közleménye alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy ez valóban így is lesz majd.