Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mobilba bújt Apple

2005.08.30. 13:01
Jövő szerdán mutatja be az Apple legújabb termékeit, amelyek között várhatóan a továbbfejlesztett iPod és a Motorolával közösen tervezett, zenelejátszós mobiltelefon játssza majd a főszerepet.

Az Apple szeptember hetedikére hívta meg az újságírókat San Franciscóba, hogy bemutassa legújabb termékeit, írta meg a Think Secret. Közel négy éve leplezték le a társaság sikertermékét, az iPodot, és most is arra lehet számítani, hogy ezen a lejátszón dolgoztak az Apple mérnökei.

Gyanús előjelek

#alt# Mindenki arra számít, hogy a társaság most mutatja majd be az iPod ötödik generációját, amely már képes lesz videók lejátszására is. Ez a váltás kézenfekvő, a lejátszók óriási kapacitása (akár 60 gigabájt) alkalmas filmek tárolására, ráadásul a közelmúltban színes kijelzőt kapott a modell, így már élvezhető minőségben nézhetnénk rajta a legújabb Michael Bay-mozit.

Tovább valószínűsíti a pletykát, hogy Emanuel Massimo, a társaság hazai vezetője az Apple Center megnyitóján megerősítette: hamarosan megjelenik a filmlejátszós iPod.

Zenélő telefon

Sokan számítanak a színes kijelzős iPod mini megjelenésére, de értesülések szerint ezeket még nem mutatják be szeptember hetedikén, csak valamivel később, bár pontos dátum természetesen még nincs. Ugyanakkor a Motorola régóta várt, iTunes-szal felszerelt mobiltelefonja várhatóan megmutatja magát.

Bár sokat nem lehet tudni a készülékről, a várakozások szerint az teszi majd különlegessé, hogy az Apple zenelejátszó szoftvere fut majd rajta, így a számítógépről átmásolt mp3-akat könnyedén kezelhetjük majd. A Sony Ericsson előrukkolt már hasonló megoldással, telefonját Walkmannak nevezte el, fél gigabájt memóriát találhatunk benne.