Benedek
-5 °C
5 °C

Kütyüket kapnak a sztárok

2004.02.28. 15:59
Az Oscar-díjat elnyerő sztárok csúcstechnológiás tévéket, műholdas előfizetést és intelligens telefont kapnak az aranyszobrocskák mellé, de a vesztesek sem mennek haza üres kézzel.
A csúcstechnológiás eszközök nemcsak a díjkiosztó gála technikai hátterét adják, a sztárok ajándékcsomagjaiban is van belőlük bőven. A gyűjteményben megtalálható egyik ajándékutalványt 43 inches Samsung DLP tévére lehet beváltani, amelyet a Voom tizenkét hónapos műholdas előfizetéssel egészített ki. Az előfizetés harminc nagy felbontású csatornát is tartalmaz, többek között huszonegy exkluzív csatornát, amelyen egyáltalán nincs reklám. A tévészett együttes értéke több mint hatezer dollár.

Ezerötszáz dolláros telefon

A győztesek a tenyérszámítógépek és mobiltelefonok keresztezésével létrejött Kyocera 7135 intelligens telefont is megkapják, amely a hagyományos funkciók mellett internetezésre és zenehallgatásra is alkalmas. A telefon Sherwood Personal Security titkosító szoftvere az összes személyes információt biztonságos helyen tárolja, amelyhez az avatatlan felhasználók nem férhetnek hozzá. A Fehér Házban ugyanezt a szoftvert használják, ezért csöppet sem lehet meglepő, hogy a telefon ezerötszáz dollárba kerül.

Természetesen azok is kapnak ajándékot, akik idén nem nyertek semmilyen díjat. A Sprint távközlési cég például a Toshiba VM4050 videotelefonjával próbálja megvigasztalni a veszteseket. Mindegyik telefon előlapjára rágravírozzák a jelölt monogramját, és feltöltik rá a filmje alapján elkészített csengőhangokat és háttérképeket.