16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Készítsen MP3-lejátszót házilag!

2000.05.19. 17:23
Egy elektronikai üzletben bandukolva, gondolt már Ön arra, hogy hazamegy és épít egy mp3 lejátszót? Takeshi Akamatsu gondolt.
majn bord
Takeshi gépének lelke
Takeshinek nem véletlenül sikerült házilag mp3-lejátszót készítenie, hiszen élete hobbija, hogy elektronikus kütyüket készít. Ahhoz, hogy az ember hasonló tettet hajtson végre, nem elég az ügyesség, ahhoz mániásnak kell lenni, hiszen közel-távol nincs olyan ismeretterjesztő irodalom, amiből a mezei halandó, hogy a mikrovezérlőket hova és hogyan kell micsinálni.

Illetve. Így volt ez eddig - akit érdekelnek a részletek mostantól megtekintheti őket Takeshi weboldalán.

készülék félig nyitva
drágább a maszek, de nagyon a tiéd
A helyzet persze az, hogy a maszek mp3-lejátszó sokkal többe kerül, mint ha boltban vennénk vatta újan. Csak a munka lenne ingyen.

A másik hátrányos dolog, hogy Akihabarában van olyan bolt, ahol korrekt mp3-lejátszó alkatrészeket lehet vásárolni. Nem kétséges, hogy itt Kelet-Európában meg lehet oldani az alkatrész-problémát, akár pár keverőtárcsás mosógéppel is.

Talán gyorsabban is, mint Takeshi (ez a keresztneve neki, respect Moon), akinek két évébe került a mű elkészítése. Zúzzuk tisztelettel japán barátunkat.  • Hírek
  • Hírek