Bírósági döntés: továbbra sem működhet a Napster

CNN
2002.03.27. 12:03
Az Egyesült Államok San Francicó-i fellebviteli bírósága helyben hagyta Marylin Patel bírónő tavaly márciusi döntését, amely szerzői jogsértés elősegítése miatt bezáratta a Napstert. A világ egykoron legnépszerűbb zenei fájlcserélő rendszere azt követően állt le júliusban, hogy pert indított ellene a világ öt legnagyobb zenei kiadója - a Patel bírónő határozatában kötelezővé tett szerzői jogi szűrést azonban technikai okokból nem tudták a végrehajtani a rendszerben.

A Napster idén január óta teszteli fizetős, jogilag biztonságos rendszerét, amely egyelőre tartalmi hiányosságokkal küzd, mivel a cég eddig - tulajdonosát a Bertelsmannt is beleértve - egyetlen kiadóval sem tudott megegyezni zenéjük digitális terjesztésével kapcsolatban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás