Kamu volt a lakodalmasrockdalszövegíró-tanfolyam

2005.06.16. 10:42

Mégsem indul lakodalmasrockdalszövegíró-tanfolyam, noha a hirado.hu és a Napi Ász is megírta. Pedig milyen jó lett volna negyvenezerért az iskolapadban röpdolgozat formájában elemezni a "Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné, még az éjjel fölhajtom majd én..." kezdetű szöveget, vagy megbukni az "Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék" miatt. Ugye milyen szürreális? Azért most kicsit szomorúak vagyunk, mert ez nem lesz, hoax (interneten terjedő átverés) ez, éppen olyan mint a legutóbb a véradós, ami megbénította vérellátó-rendszert.

Lakodalmas

A tanfolyam a kamu felhívás szövege szerint azért lett volna jó, mert bárki "elsajátíthatta volna az igényes és piacképes lakodalmas rock dalszövegírás technikáit, fortélyait, és kapcsolatokat építhetett volna ki más, a lakodalmas rock műfajában utazó zenésztársakkal, dalszövegírókkal".

Jól hangzik, de sajnos ez az egész csak átverés, vagy ahogy a szerző mondja, médiahack, éppen az a lényege, hogy ki veszi be, és ki hozza le. A szájtfenntartó így teszteli a médiát a források kezelésével kapcsolatban. Olvassa el a részleteket itt!  • Hírek
  • Hírek