Fekete György a net új humorforrása

2012.12.06. 17:20

A jobboldali érzelmű művészeket tömörítő Magyar Művészeti Akadémia vezetője, Fekete György lett a kormány kulturális megbízottja. Fekete György kinevezésén még meg sem száradt a tinta, sajátos nyilatkozataival máris nagy port kavart föl.

A magyar internetezőknek persze több sem kellett, beindították a mémgyár futószalagját, és – egyelőre visszafogott ütemben, de – máris elkezdték gyártani a modern képzőművészeti alkotásokat.

Mivel a finanszírozásról, díjakról és kulturális programokról döntő Fekete friss kinevezése miatt egyelőre nem mutathatott föl jelentős szakmai teljesítményt, az álló- és mozgóképek egyelőre csupán sajátos hajviseletére és korai nyilatkozataira reflektálnak.

Gyanítjuk, hogy olvasóink kreativitásában ezúttal sem kell csalatkoznunk, így önöket is arra biztatnánk, hogy ha fantáziát látnak a kultúrafelelős legendás frizurájában, illetve friss, de máris legendagyanús nyilatkozataiban, ne habozzanak megosztani velünk a saját gyártmányú mémjeiket. Az öt perc hírnevet garantáljuk.