Coelho és önök szerint is működnek a reformok

2015.07.17. 19:20

Tegnap elindult a kormány újabb plakátkampánya, ennek alkalmából kinyílott a mémtár, megírtuk. A gyűjtésünk végén arra kértük önöket, nemzeti konzultáció keretében mondják el a véleményüket a kampányról. A felhívásra több száz plakát érkezett, a legjobbakat egy újabb galériában gyűjtöttük össze.

Jótékony hatással volt a beérkezett pályamunkákra, hogy az eredetik kivitelezése sem nevezhető tökéletesnek, így nemhogy belefért egy-egy pixeles kivágás, de nyugodtan rá lehet mondani, hogy direkt poénforrás. Vagy a Photoshop is a bevándorlók miatt megy szarul, ha hihetünk egyik olvasónknak.

Megtudtuk, hogy a magyar reformok a nagy előd Kádár János szerint is remekül működnek. A bot egyszerűségű üzenetek szinte könyörögtek egy Paulo Coelho-idézetért is, természetesen ez is megérkezett. De önöknek az sem volt elég, hogy az újabb kétfarkú ellenplakátok miatt kapott gellert a kormány kampánya, magát Uri Gellert is ráeresztették a kormány fémkanál hajlékonyságú érvelésére.

Köszönjük az összes hozzájárulást, ha a magyar reformok működnének úgy, mint olvasóink mémkohói, már rég épülne az északi határzár a német bevándorlók ellen!

Disclaimer: Ne ijedjenek meg, az utolsó képen a nyugalom megzavarására alkalmas Selmeczi Gabriella látható.