Endre, Elek
17 °C
30 °C

Kiszivárgott képek az N-Gage QD-ről

2004.04.13. 15:19
Az internetre felkerült képsorozat szerint a finn fejlesztők kijavították az első változat hibáit, és ha hihetünk a képeknek az N-Gage QD már könnyen használható mobilos játékkonzol lesz. Az új kütyü ráadásul olcsóbb lesz, mint az eredeti.
A finn gyártó szerdán hivatalosan is hivatalosan bemutatta az N-Gage 2 játékkonzolt, de az internetre már korábban kiszivárgott néhány homályos kép, amelyeken nagyon jól látszik, hogy az ovális készülék az elődjénél kisebb és kövérebb lett. A Nokia közleménye szerint az N-Gage QD júniusban jelenik meg a boltokban, és körülbelül negyvenezer forintba fog kerülni.

Tekintse meg képeinket!
A Nokia számos komoly problémát megoldott, például a memóriakártyát porvédővel fedett külső nyílásba kell helyezni, míg az N-Gage első változatánál csak a telefon leállítása, szétnyitása és az akku kiszedése után lehetett kártyát cserélni. A fülhallgató már csak egyetlen minijack csatlakozóval kapcsolódik a készülékhez, és ezt a nyílást is gumifedő védi, tehát a zsebpiszok kisebb eséllyel kerül a kütyü belsejébe.

Levágott fül

A fejlesztők ezúttal olyan helyet találtak a hangszórónak és mikrofonnak, hogy beszélgetés közben már nem a telefon élét kell az arcunkhoz nyomni, hanem a kijelzőt. A Nokia hivatalos oldala szerint az új mobilban is Series 60 operációs rendszer, 4096 színű kijelző, bluetooth kapcsolat és XHTML böngésző lesz.