Tesztelőket keresnek a Halo 3-hoz

2006.11.16. 11:20
Bár a játék csak jövőre kerül a boltokba, a szerencsések már idén tesztelhetik a Halo harmadik részét.

A multiplayer funkciókat próbálgathatják azok a szerencsés Xbox 360-tulajdonosok, akiket meghív a Microsoft a régóta várt Halo 3 teszteléséhez, írja a Reuters. A bejelentés szerint a világ minden táján tesztelhetik majd a kiválasztott Halo-rajongók az új, többszereplős FPS-játékot.

A teszteredményeket a Microsoft állítása szerint az Xbox 360-verzió utolsó simításaihoz fogják felhasználni. Érthető is a törekvés, hiszen a fejlesztő Bungie Studios bejelentése szerint ez lesz a Halo sorozat utolsó része.

A gémerek 2007 tavaszán vehetik kezükbe a végleges Halo 3 Xbox-verzióját. Ugyancsak erre az időszakra időzítette a a Bungie és a Microsoft a Halo 2 új, letölthető Xbox 360 változatát.

A Halo 3 beta megjelenése egyébként egybeesik a Halo ötödik születésnapjával. A Microsoft szerint eddig 14,7 millió példányt értékesítettek a játéksorozatból, mely körülbelül 700 millió dolláros bevételt jelent.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla