Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Meztelen képeivel lett híres egy kínai tanárnő

2004.02.20. 10:19
Egy 28 éves kínai irodalomtanárnő egyik napról a másikra országos ismertségre tett szert, miután pikáns online naplóját saját aktképeivel illusztrálta.
Országos hírnévre tett szert egy kínai tanárnő az interneten megjelent meztelen képei nyomán. A Tianyan Club blogportálon Zhuying Qingtong bejegyzését felkerülése óta naponta tízezren nézik meg, írta csütörtöki online kiadásában a People's Daily kínai napilap.

"Meztelen testemet a természet remekművének tekintem", indokolta a 28 éves tanárnő a lépését. A képeket azért rakta ki az internetre, hogy megossza barátaival, de az ellen sincs kifogása, ha mások is tiszta szívből örülnek a természet szépségeinek.

A diákok rendesek

Diákjaival a tanárnő még nyitottabb. Elmondása szerint beszélt velük a szexről, és arra biztatta őket, hogy biztonságos útját válasszák érzelmeik kimutatásának.

"A legtöbb diákom ismeri az online nevemet, de abban nem vagyok biztos, hogy láttak a naplómat és a meztelen képeimet is. Viszont előttem soha nem utalnak erre, és barátságosan viselkednek velem" - idézte a China Daily a tanárnő szavait.

Szénipari tanárképző

Zhuying Qingtong 1998-ban szerzett diplomát a Huaibei szénipari tanárképző egyetemen. Ezt követően irodalomra specializált másoddiplomás képzésben vett részt a Xiamen egyetemen. Első munkahelye a dél-kínai Guangzhou-i egyetem, ahol tanárként dolgozik.

A konzervatív kínai értékeket folyamatosan kikezdi az internet. Ennek egyik ékes példája a Muzimei irodalmi álnéven publikáló írónő, Li Li széles olvasóközönséget vonzó intim blogja.