Ágnes
-1 °C
2 °C

Adsl-szolgáltatást nyújt a Vodafone

2007.06.15. 12:30
A mobilszolgáltató az Invitellel együttműködve adsl-szolgáltatást nyújt azoknak az ügyfeleinek, akik szélessávú internetelérést szeretnének, de lakóhelyükön egyelőre nem elérhető a Vodafone hsdpa-technológiára épülő mobil megoldása.

Június 15-től a Vodafone húsz márkaképviseletében és országszerte negyvenhárom viszonteladói üzletében speciális Invitel adsl-csomagokra lehet előfizetést kötni. A Vodafone azoknak ajánlja a vezetékes pótmegoldást, akik szélessávú internet elérést szeretnének, de lakóhelyükön nem férnek hozzá a Vodafone nagy sebességű mobil internetes hálózatához. Az induláshoz kapcsolódó akcióban a július 31-ig megkötött, és a későbbiekben sikeresen létesített adsl-előfizetések esetében az első hónap havi díját az előfizetőnek nem kell megfizetnie. A szélessávú vezetékes internet szolgáltatást az Invitel biztosítja.

A Vodafone hsdpa-szolgáltatása legfeljebb 3,6 megabit per másodperces letöltési sebességet nyújt, és jelenleg negyven magyarországi településen elérhető: Budapesten és környékén, illetve öt vidéki nagyvárosban.

A lakossági előfizetők három inviteles csomag közül választhatnak: 1 megabites forgalomkorlátos, 1 megabites illetve 4 megabites korlátlan. A forgalomkorlátos csomagnál 1 gigabájt letöltött adatmennyiség után 10 megabájtonként 49 forintot kell fizetni, de a fogalmi díj legfeljebb 3920 forint lehet, ezen felül a csomag korlátlanként működik. Az üzleti előfizetők az 1 megabites és a 4 megabites korlátlan csomagokat választhatják. Az adsl-kapcsolat a T-Com és az Invitel szolgáltatási területén is létesíthető.