Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lolita pasit akar

2005.05.15. 00:24
Van orvos, aki azt állítja, hogy a neten szerveződő instant szex felelős a HIV-vírus terjedéséért. Éles tesztünkből kiderül, hogy egy vidéki kultúrház diszkójában ugyanolyan eséllyel indul az ember, mint az erotikus csetszobákban; igaz, a neten legalább a falu bikájával nem kell megverekedni.

Az interneten szövődő és a való világban kiteljesedő, véletlenszerű szexuális kapcsolatokat okolja a HIV-vírus terjedéséért Dr. Balogh Attila főorvos, az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat munkatársa. "Beindult a sex drive" - állítja Dr. Balogh, az Index pedig alámerült az erotikus csetszobák bugyraiba, hogy a gyakorlatban is tesztelje az elmélet érvényességét. A leírtakat szó szerint idézzük, kapcsos zárójelben a megszólalók nevével.

[megbaszlak(16)] csajok gyertek baszni

A chat.hu "Erotika - fiúk, lányok vegyesen" elnevezésű szobájában reggelente két-háromszázan, később akár öt-hatszázan is csetelnek - ha helyes a hipotézis, nyilván azért, hogy instant szexpartnerre leljenek. Erre már a szabadon választott nickekből is lehet következtetni, amelyekből csak úgy árad a fülledt erotika. Igaz, az olyan explicit nevek, mint a 2lánytdugnék, az izmos-18cm+kép, a lánytkötöznék_f vagy a 4ArcSpricc100eFt inkább a férfiakra jellemzők: a cseten az alapsokasághoz képest alulreprezentált nők többsége megmarad a barbi-boszi-hiszti-tyúk sztereotípiáknál.

Bár elveinket feladva minden praktikát bevetettünk, a tesztből kiderült, hogy az erotikát hajszoló csetelők többsége annyira azért nem veszítette el az eszét, hogy elmenjen egy vakrandira: legalább egy fényképet és egy telefonszámot követel, így a neten becsajozni/bepasizni be lehet ugyan, de annak ugyanakkora az esélye, mintha egy falusi kultúrházban igyekezne az ember boroskólával leitatni a diszkó szépét. Meg lehet csinálni, csak túl nagy az áldozat. Nekünk azért akadtak áldozataink is.

[Browyn] hmm.. konkrétan sex nem lett.. csak egymás testével ismerkedtünk

Az erotikus szobában az önmagát bevállalósként jellemző DooRyyNaa nevű, tizenhét éves miskolci hölgy kérdésünkre elmondta, hogy sokat szokott csetelni, minden nap a gép előtt ül, élőben viszont egyetlen egy csetpartnerével találkozott, akit amúgy látásból előtte is ismert, azóta pedig együtt járnak. DooRyyNaa persze ismer olyanokat, akik direkt randiszervezésre használják a netet: "Csomóan csinálják, hogy összejönnek, egy óra múlva randi, aztán ha bejönnek egymásnak, mehet" - mondta DooRyyNaa, de hozzátette, hogy szerinte amit mások csinálnak, az "hüyleség". Indokolni nem indokolt.

[ITTHON EGYEDÜL] NAGYON NAGYON DUGNÉK
[ITTHON EGYEDÜL] KÜLSŐ NEM SZÁMÍT
[Gábor(DiGit)] ITTHON_EGYEDUL: rejszolj sajtreszelovel

"Hogy miért akar mindenki csak dugni?" - kérdezett vissza a veterán Browyn, aki öt-hat éve csetel. "A legtöbbnek csak a szája nagy... beszél mindent, aztán ha netán olyasmire kerül a sor, hogy élőben is beszélni kelljen, meg se bír szólalni... szexről is csak írásban mernek beszélni." Browyn azt mondta, bár volt, aki tetszett neki, soha nem jött össze senkivel a cseten, ahová szerinte a normális emberek többsége csak beszélgetni jár, többnyire unalomból, és azért, hogy jókat röhögjön. Browyn ahhoz az elvhez tartja magát, hogy csak a második-harmadik személyes találkozó után tér a tárgyra. Ez is csak egyszer történt meg, de, mint Browyn elmondta, "konkrétan sex nem lett... csak egymás testével ismerkedtünk, ha fogalmazhatok így."

[!!Kinyalnalak77] hogy nezel ki?
[lolita_pasit] nem mindegy, ha csak nyalni akarsz?
[!!Kinyalnalak77] azert nem teljesen

Elveinket feladva és a szoba névadási konvencióihoz igazítva lolita_pasit-ra változtattuk nicknevünket, és a hatás nem maradt el: sorban nyíltak ránk az ablakok, alig győztük elhessegetni a szemtelenkedőket, és csak a legígéretesebbekkel elegyedtünk szóba. A macsó hevület azonban partnereink többségében hamar alábbhagyott, pedig !!Kinyalnalak77-tel például egészen ígéretesen kezdődött párbeszédünk:

[!!Kinyalnalak77]szia
[lolita_pasit] chaten gondolod vagy eloben?
[!!Kinyalnalak77] utobbi

Partnerünk elárulta nevét, elmondta, melyik kerületben lakik és azt is, hogy csak délután megy melózni, tehát nincs akadálya annak, hogy a randi nála fejeződjön be az ígért módon. A kávézóban való bemelegítés helyett azonban a sétát javasolta, és amikor nem voltunk hajlandók elárulni telefonszámunkat, meggyanúsított minket, hogy csak szívatni akarjuk, és kilépett. Hasonlóan jártunk röpissrác nevű csetpartnerünkkel is, aki valószínűleg megijedt a rá váró feladattól, mert amikor megkérdeztük tőle, van-e kedve "szexelni", csak annyit mondott, hogy "ja", majd bezárta a csetablakot.

Feszülő Boxerrel sem jártunk jobban. Róla hamar kiderült, hogy leheletnyi túlsúllyal küzd (180/83), viszont sportos és jó a segge, barna a haja és a szeme, kicsit szőrös, bajsza nincs. Amikor azonban a rapidrandit pedzegettük, Feszülő Boxer kihátrált, mondván: "Jövő hét után érek rá. Vagy next szombaton." Sokallottuk a várakozási időt, és kiléptünk, mire Boxer visszatért, és "ribanc" felkiáltással adott hangot csalódottságának.

Hasonlóan jártunk !!21cm-rel, akit elsősorban méreteink, azon belül is mellbőségünk érdekelt. Mi szerényen 78 centit hazudtunk, de már soha nem tudjuk meg, hogy ezt !!21cm sokallta-e vagy kevesellte: megkérdeztük, nem akar-e találkozni, ő pedig azt szerette volna tudni, mikor és hol. Okosan ráhárítottuk a döntés felelősségét, mondván, ő a férfi, mire !!21cm közölte, hagyjuk inkább, és befejezte a beszélgetést. Biztosan egy nagyobb mell miatt, de a 21 centijével ő csak ne beszéljen.

[Jani a kúrógép] szia
[lolita_pasit] megkursz?
[Jani a kúrógép] meg.
[lolita_pasit] akkor kurjal.

Kicsit szégyelljük miatta magunkat, de be kell vallanunk, hogy lolitaságunkkal visszaélve két csetpartnerünkkel is sikerült majdnem azonnali személyes talit elintézni: sex_nagyon kell és Jani a kúrógép tartotta magát ahhoz, amit a nevében ígért. Előbbi vidéki létére vállalta, hogy bevonatozik a kedvünkért Budapestre, pedig még egy edzést is le kellett volna mondania miattunk. Sex_nagyon_kell találkahelynek a WestEnd bejáratát javasolta anélkül, hogy képet látott volna rólunk, tudta volna telefonszámunkat, azt, hogy hol dolgozunk, van-e kutyánk-macskánk vagy hogy nők vagyunk-e egyáltalán. Azt mondtuk neki, majd később megbeszéljük a részleteket, úgyhogy ha valaki sex_nagyon_kell-be botlik a cseten, szíveskedjék elnézést kérni a nevünkben is.

Jani a kúrógép (lakonikus bemutatkozása szerint "barna barna 182") húszszavas beszélgetés után ment bele a randiba, és csak az érdekelte, mit vegyen fel, de azután rájött, az is mindegy. "Úgyis leveszed, nem?"