Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Lolita pasit akar

2005.05.15. 00:24
Van orvos, aki azt állítja, hogy a neten szerveződő instant szex felelős a HIV-vírus terjedéséért. Éles tesztünkből kiderül, hogy egy vidéki kultúrház diszkójában ugyanolyan eséllyel indul az ember, mint az erotikus csetszobákban; igaz, a neten legalább a falu bikájával nem kell megverekedni.

Az interneten szövődő és a való világban kiteljesedő, véletlenszerű szexuális kapcsolatokat okolja a HIV-vírus terjedéséért Dr. Balogh Attila főorvos, az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat munkatársa. "Beindult a sex drive" - állítja Dr. Balogh, az Index pedig alámerült az erotikus csetszobák bugyraiba, hogy a gyakorlatban is tesztelje az elmélet érvényességét. A leírtakat szó szerint idézzük, kapcsos zárójelben a megszólalók nevével.

[megbaszlak(16)] csajok gyertek baszni

A chat.hu "Erotika - fiúk, lányok vegyesen" elnevezésű szobájában reggelente két-háromszázan, később akár öt-hatszázan is csetelnek - ha helyes a hipotézis, nyilván azért, hogy instant szexpartnerre leljenek. Erre már a szabadon választott nickekből is lehet következtetni, amelyekből csak úgy árad a fülledt erotika. Igaz, az olyan explicit nevek, mint a 2lánytdugnék, az izmos-18cm+kép, a lánytkötöznék_f vagy a 4ArcSpricc100eFt inkább a férfiakra jellemzők: a cseten az alapsokasághoz képest alulreprezentált nők többsége megmarad a barbi-boszi-hiszti-tyúk sztereotípiáknál.

Bár elveinket feladva minden praktikát bevetettünk, a tesztből kiderült, hogy az erotikát hajszoló csetelők többsége annyira azért nem veszítette el az eszét, hogy elmenjen egy vakrandira: legalább egy fényképet és egy telefonszámot követel, így a neten becsajozni/bepasizni be lehet ugyan, de annak ugyanakkora az esélye, mintha egy falusi kultúrházban igyekezne az ember boroskólával leitatni a diszkó szépét. Meg lehet csinálni, csak túl nagy az áldozat. Nekünk azért akadtak áldozataink is.

[Browyn] hmm.. konkrétan sex nem lett.. csak egymás testével ismerkedtünk

Az erotikus szobában az önmagát bevállalósként jellemző DooRyyNaa nevű, tizenhét éves miskolci hölgy kérdésünkre elmondta, hogy sokat szokott csetelni, minden nap a gép előtt ül, élőben viszont egyetlen egy csetpartnerével találkozott, akit amúgy látásból előtte is ismert, azóta pedig együtt járnak. DooRyyNaa persze ismer olyanokat, akik direkt randiszervezésre használják a netet: "Csomóan csinálják, hogy összejönnek, egy óra múlva randi, aztán ha bejönnek egymásnak, mehet" - mondta DooRyyNaa, de hozzátette, hogy szerinte amit mások csinálnak, az "hüyleség". Indokolni nem indokolt.

[ITTHON EGYEDÜL] NAGYON NAGYON DUGNÉK
[ITTHON EGYEDÜL] KÜLSŐ NEM SZÁMÍT
[Gábor(DiGit)] ITTHON_EGYEDUL: rejszolj sajtreszelovel

"Hogy miért akar mindenki csak dugni?" - kérdezett vissza a veterán Browyn, aki öt-hat éve csetel. "A legtöbbnek csak a szája nagy... beszél mindent, aztán ha netán olyasmire kerül a sor, hogy élőben is beszélni kelljen, meg se bír szólalni... szexről is csak írásban mernek beszélni." Browyn azt mondta, bár volt, aki tetszett neki, soha nem jött össze senkivel a cseten, ahová szerinte a normális emberek többsége csak beszélgetni jár, többnyire unalomból, és azért, hogy jókat röhögjön. Browyn ahhoz az elvhez tartja magát, hogy csak a második-harmadik személyes találkozó után tér a tárgyra. Ez is csak egyszer történt meg, de, mint Browyn elmondta, "konkrétan sex nem lett... csak egymás testével ismerkedtünk, ha fogalmazhatok így."

[!!Kinyalnalak77] hogy nezel ki?
[lolita_pasit] nem mindegy, ha csak nyalni akarsz?
[!!Kinyalnalak77] azert nem teljesen

Elveinket feladva és a szoba névadási konvencióihoz igazítva lolita_pasit-ra változtattuk nicknevünket, és a hatás nem maradt el: sorban nyíltak ránk az ablakok, alig győztük elhessegetni a szemtelenkedőket, és csak a legígéretesebbekkel elegyedtünk szóba. A macsó hevület azonban partnereink többségében hamar alábbhagyott, pedig !!Kinyalnalak77-tel például egészen ígéretesen kezdődött párbeszédünk:

[!!Kinyalnalak77]szia
[lolita_pasit] chaten gondolod vagy eloben?
[!!Kinyalnalak77] utobbi

Partnerünk elárulta nevét, elmondta, melyik kerületben lakik és azt is, hogy csak délután megy melózni, tehát nincs akadálya annak, hogy a randi nála fejeződjön be az ígért módon. A kávézóban való bemelegítés helyett azonban a sétát javasolta, és amikor nem voltunk hajlandók elárulni telefonszámunkat, meggyanúsított minket, hogy csak szívatni akarjuk, és kilépett. Hasonlóan jártunk röpissrác nevű csetpartnerünkkel is, aki valószínűleg megijedt a rá váró feladattól, mert amikor megkérdeztük tőle, van-e kedve "szexelni", csak annyit mondott, hogy "ja", majd bezárta a csetablakot.

Feszülő Boxerrel sem jártunk jobban. Róla hamar kiderült, hogy leheletnyi túlsúllyal küzd (180/83), viszont sportos és jó a segge, barna a haja és a szeme, kicsit szőrös, bajsza nincs. Amikor azonban a rapidrandit pedzegettük, Feszülő Boxer kihátrált, mondván: "Jövő hét után érek rá. Vagy next szombaton." Sokallottuk a várakozási időt, és kiléptünk, mire Boxer visszatért, és "ribanc" felkiáltással adott hangot csalódottságának.

Hasonlóan jártunk !!21cm-rel, akit elsősorban méreteink, azon belül is mellbőségünk érdekelt. Mi szerényen 78 centit hazudtunk, de már soha nem tudjuk meg, hogy ezt !!21cm sokallta-e vagy kevesellte: megkérdeztük, nem akar-e találkozni, ő pedig azt szerette volna tudni, mikor és hol. Okosan ráhárítottuk a döntés felelősségét, mondván, ő a férfi, mire !!21cm közölte, hagyjuk inkább, és befejezte a beszélgetést. Biztosan egy nagyobb mell miatt, de a 21 centijével ő csak ne beszéljen.

[Jani a kúrógép] szia
[lolita_pasit] megkursz?
[Jani a kúrógép] meg.
[lolita_pasit] akkor kurjal.

Kicsit szégyelljük miatta magunkat, de be kell vallanunk, hogy lolitaságunkkal visszaélve két csetpartnerünkkel is sikerült majdnem azonnali személyes talit elintézni: sex_nagyon kell és Jani a kúrógép tartotta magát ahhoz, amit a nevében ígért. Előbbi vidéki létére vállalta, hogy bevonatozik a kedvünkért Budapestre, pedig még egy edzést is le kellett volna mondania miattunk. Sex_nagyon_kell találkahelynek a WestEnd bejáratát javasolta anélkül, hogy képet látott volna rólunk, tudta volna telefonszámunkat, azt, hogy hol dolgozunk, van-e kutyánk-macskánk vagy hogy nők vagyunk-e egyáltalán. Azt mondtuk neki, majd később megbeszéljük a részleteket, úgyhogy ha valaki sex_nagyon_kell-be botlik a cseten, szíveskedjék elnézést kérni a nevünkben is.

Jani a kúrógép (lakonikus bemutatkozása szerint "barna barna 182") húszszavas beszélgetés után ment bele a randiba, és csak az érdekelte, mit vegyen fel, de azután rájött, az is mindegy. "Úgyis leveszed, nem?"

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!