Lóránt, Loránd
-3 °C
3 °C

Nonstop ingyennet az Indextől

2002.12.19. 16:00
Ajándékozzon Ön karácsonyra ingyenes internetet! Mindössze egy jelszót kell megjegyeznie hozzá, hiszen mától regisztráció és időbeli korlátozások nélkül, a nap 24 órájában használható az Index fél éve indított ingyenes internetszolgáltatása. Kizárólag a hatósági áras telefontarifát kell kicsengetni a területileg illetékes telkónak, hogy rogyassza rá a hófelhőket a távközlési liberalizáció.
"Aki tudja, csinálja, aki pedig nem tudja, beszél róla" - tartja az ősi dakota közmondás. Mi már sokat beszéltünk róla, fél éve viszont csinálni is tudjuk: az Index Életképtelen Üzleti Modellek Főosztálya hosszas stratégiai útkeresés után úgy döntött, nem hagyjuk profithajhászó monopóliumok által eltiporni az ingyenes internetszolgáltatás jobb sorsra érdemes koncepcióját. A Föld gömbölyű, az ingyenes tartalomszolgáltatás bejött, és higgyék el, vannak még tartalékok az ajándékgazdaságban. Kedvezménytörlés - megmondtuk előre! - után ez a legkevesebb, amit Önökért tehetünk, nem tellett sokkal több az informatikaminisztertől sem.

Miről van szó?

Ingyenes internetszolgáltatás!
Elindult az Index ingyenes internetszolgáltatása.
Fél éves kísérleti periódus után éjjel-nappal elérhetővé vált az Index kísérleti ingyenes internetszolgáltatása. A szolgáltatás hagyományos, telefonos, betárcsázós (dialup) internet, majdnem országos lefedettségű, és előzetes regisztrációt sem igényel. Mindössze annyi tennivalója akad, hogy betárcsázzon számítógépével a szolgáltatás honlapján megadott, hatósági áras (51-es körzet) telefonszámra, az ugyanott található felhasználónév és jelszó segítségével.

Mennyibe kerül ez Önnek?

Az Index Gazdaságos Betárcsa használatáért munkanapokon reggel hét és este hat óra között percenként 6 forint 10 fillért gombol le Önről a telefontársaság - este hat és éjfél között, illetve hétvégén reggel héttől éjfélig ez az összeg mindössze 3 forint 25 fillér, míg éjféltől reggel hétig munkanapon és hétvégén egységesen 50 fillér az internethívás percdíja.

Miért éri meg ez Önnek?

Nincs szerződéskötés és internetdíj, Ön csak a telefontársaságnak fizet. Még regisztrálnia sem kell magát, közkézre bocsátjuk a jelszót. Öntudatos felhasználóként Ön minden betárcsázásnál büszke lehet arra, hogy nem a monopólium zsebét tömi - illetve dehogynem, de legalább nem annyira, mintha az internetre is náluk fizetne elő... az Index Gazdaságos Betárcsa nekünk is többe van, ezért a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!