Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nonstop ingyennet az Indextől

2002.12.19. 16:00
Ajándékozzon Ön karácsonyra ingyenes internetet! Mindössze egy jelszót kell megjegyeznie hozzá, hiszen mától regisztráció és időbeli korlátozások nélkül, a nap 24 órájában használható az Index fél éve indított ingyenes internetszolgáltatása. Kizárólag a hatósági áras telefontarifát kell kicsengetni a területileg illetékes telkónak, hogy rogyassza rá a hófelhőket a távközlési liberalizáció.
"Aki tudja, csinálja, aki pedig nem tudja, beszél róla" - tartja az ősi dakota közmondás. Mi már sokat beszéltünk róla, fél éve viszont csinálni is tudjuk: az Index Életképtelen Üzleti Modellek Főosztálya hosszas stratégiai útkeresés után úgy döntött, nem hagyjuk profithajhászó monopóliumok által eltiporni az ingyenes internetszolgáltatás jobb sorsra érdemes koncepcióját. A Föld gömbölyű, az ingyenes tartalomszolgáltatás bejött, és higgyék el, vannak még tartalékok az ajándékgazdaságban. Kedvezménytörlés - megmondtuk előre! - után ez a legkevesebb, amit Önökért tehetünk, nem tellett sokkal több az informatikaminisztertől sem.

Miről van szó?

Ingyenes internetszolgáltatás!
Elindult az Index ingyenes internetszolgáltatása.
Fél éves kísérleti periódus után éjjel-nappal elérhetővé vált az Index kísérleti ingyenes internetszolgáltatása. A szolgáltatás hagyományos, telefonos, betárcsázós (dialup) internet, majdnem országos lefedettségű, és előzetes regisztrációt sem igényel. Mindössze annyi tennivalója akad, hogy betárcsázzon számítógépével a szolgáltatás honlapján megadott, hatósági áras (51-es körzet) telefonszámra, az ugyanott található felhasználónév és jelszó segítségével.

Mennyibe kerül ez Önnek?

Az Index Gazdaságos Betárcsa használatáért munkanapokon reggel hét és este hat óra között percenként 6 forint 10 fillért gombol le Önről a telefontársaság - este hat és éjfél között, illetve hétvégén reggel héttől éjfélig ez az összeg mindössze 3 forint 25 fillér, míg éjféltől reggel hétig munkanapon és hétvégén egységesen 50 fillér az internethívás percdíja.

Miért éri meg ez Önnek?

Nincs szerződéskötés és internetdíj, Ön csak a telefontársaságnak fizet. Még regisztrálnia sem kell magát, közkézre bocsátjuk a jelszót. Öntudatos felhasználóként Ön minden betárcsázásnál büszke lehet arra, hogy nem a monopólium zsebét tömi - illetve dehogynem, de legalább nem annyira, mintha az internetre is náluk fizetne elő... az Index Gazdaságos Betárcsa nekünk is többe van, ezért a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.