Szex szerverhalálig

2000.11.23. 19:33
Hervasztó véget ért a hardcore pornó és a Big Brother tévéműsor internetes keveréke, amikor a műsor szolgáltaltója százezres tartozásra hivatkozva lelőtte a szervert múlt héten, röviddel a sugárzás kezdete után.
Huszonnyolc szexipari munkás és többezer fizetővendég maradt kielégítetlenül múlt héten, amikor a Sex Survivor online pornóverseny internetszolgáltatója egyszerűen levette szerveréről az oldalt. Így a vállalkozó kedvű lepedőakrobaták kis híján elbukták az egymillió dolláros összdíjazást, a szép számú érdeklődő viszont ténylegesen rövidebb lett koponyánként 70 dollárral.

Szeresd a csekkem

Charlene Aspen, a győztes túlélő
Az egyhetesre tervezett adássorozatban a résztvevők több tucatnyi kamera előtt követtek volna el többrendbeli nemi aktust, a közönség pedig teljesítményük tetszésindexe alapján szavazta volna ki a kevésbé szimpatikusan kefélő versenyzőket. A Los Angeles-i házban összegyűlt pornószínészekből alig néhány snittet csíphettek el az előfizetők, miután a show technikai hátterét nyújtó Arch Entertainment százezer dolláros tartozásra hivatkozva leállította az akciót.

A cég azt állítja, a happeninget szervező EastWest Productions visszadobott egy 57 ezer dollárról kiállított csekket, ami egy összesen százezres nagyságrendű tétel egyik darabja lett volna. Az Arch készítette el, és tárolta szerverén a Sex Survivor oldalait. Többszöri figyelmeztetés után a szolgáltatónak már pénteken elege lett, és legyalulta a szépreményű szexoldalt a szerveréről.

Az ingerült internetezők a szerverhalál után azonnal megrohamozták az EastWest irodáját, és sikerült egy ígéretet kiharcolniuk a beszedett pénzük visszafizetésére. A tömöttebb Quake3-szervereknél nagyobb húsmennyiséget felvonultató Sex Survivor konkurenciája, a Pornstar Survivor nem titkolt elégedettséggel értesítette a sajtót szombaton a "sajnálatos" eseményről.

Zártkörű vetítés

A Sex Survivor gondjai azonban jóval korábban kezdtek halmozódni, a pornósztárok közül többen távol maradtak a csapat felállításakor, amiért előzetesen semmilyen fizetséget nem kaptak a szervezőktől. A technikai problémák pedig ennél is kellemetlenebben érintették az előfizetőket.

A 44 kamerával belőtt házból érkező adást csak nagyon kevesek élvezhették, bár ez a szereplőket a legkevésbé sem izgatta.

Dave Cummings: "Egy hét tömény szex egy csapat bombázóval - mint egy megvalósult álom"
Dave Cummings hatvanéves vietnámi veterán, ezredesből konvertált pornószínész például tágra nyílt szemekkel mesélte emlékeit, amikor az egyik este felriadt, fogat mosott, átment egy másik szobába, ahol lefeküdt pár nővel, majd visszament aludni - mint a mesében. A többiek is hasonló lelkesedéssel vetették bele magukat az akcióba, részben valószínűleg azért a 350 ezer dolláros fődíj reményében.

Túlélési szexmaraton

A közönség azonban mindebből szinte alig látott valamit, mert vagy a kamerák nem működtek, vagy az adás volt élvezhetetlenül gyenge minőségű. Amikor már csak tizenöten maradtak a házban, a szervezők leállították a közvetítést, és arra próbálták rávenni a talpon maradtakat, hogy egymást szavazgassák ki, amitől az érintettek meglehetősen berágtak.

A pornószínészek lelki épségére vigyázó Sharon Mitchell, maga is egykori szexdíva, a reggeli csoportterápiákból arra a következtetésre jutott, hogy a csapat megegyezett abban, hogy elosztják a fődíjat egymás között, bárki is vinné el a végén, és a technikai személyzetre bízták a szavazást.

Teri Weigel: "A showt manipulálták"
A morál mindenesetre ekkor már a padló réseiben csordogált, és a kiesett játékosok, mint például Teri Weigel, egykori Playboy-nyuszi, a honlap fórumain kezdték anyázni a szervezőket.

A végjátékra teljesen eldurvult a helyzet, a szellemileg és fizikailag egyaránt lestrapált pornószínészek többször is egymásnak ugrottak. A finisben kiesett Nadia Foster például kifelé menet beszólt Raquel Ann More-nak, aminek az lett a vége, hogy utóbbi egy fejrúgástól fogott padlót.

Egy hét húsfesztivál és a honlap bezárása után a Sex Survivor vezetősége Charlene Aspent és Billy Gilde-ot hirdette ki győztesnek, ők - ha minden jól megy - december 15-ig kapják kézhez a 350 ezres nyereményüket. A második helyezett párnak 100-100 ezer, a bronzért pedig 50-50 ezer dollár jár. Mint kiderült, a szervezőknek ez volt az első próbálkozásuk a szexiparban, így nem csoda, hogy elsüllyedtek a zavarosban.

A konkurens Pornstar Survivor eközben tovább hirdeti saját játékát, amelyhez vállalkozó kedvű profikat és amatőröket próbál összeszedni százezer dolláros mézesmadzaggal.  • Hírek
  • Hírek