Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Elkészült a magyar nyelvű SP2

2004.09.10. 15:57
Elkészült a Windows XP operációs rendszer legújabb biztonsági javítócsomagjának magyar nyelvű változata. A felhasználók egy hét múlva tölthetik le az internetről, de október végétől már cd-n is megrendelhető a Microsoft weboldaláról.
A Microsoft Magyarország bejelentette, hogy a Windows XP Service Pack 2 magyar nyelvű verziója szeptember 10-én gyártásra kész állapotba került. A Windows XP augusztus hatodikán jelentette be a Service Pack 2 javítócsomagot, és ezzel egy időben megkezdte a különböző nyelvekre való honosítását is. A vállalat sajtóközleménye szerint a magyar változat az ígéreteknek megfelelően körülbelül egy hét múlva válik elérhetővé a Microsoft weboldalán, illetve a Windows XP automatikus frissítésével.

Magától lejön

A vállalat szerint a Windows XP rendszert használók úgy tudnak a legegyszerűbben hozzájutni a magyar nyelvű változathoz, hogy bekapcsolják az automatikus frissítést, hiszen így mindig automatikusan letöltődnek a legújabb biztonsági frissítések, tehát az SP2 is. Ugyanígy új telepítőszoftver is beszerezhető, amellyel optimalizálható az SP2 és a Windows XP jövőbeli frissítéseinek letöltése. A szervizcsomag ingyenes cd változata október végén lesz elérhető.

A Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megvédje a Windows XP rendszert. A SP2 csomagban található frissítések és továbbfejlesztések erősebb biztonsági beállításokat tartalmaznak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!