18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Észbontó digitális játszóház, felnőtteknek

NAK 7443
2018.09.26. 18:01

Egy dolgot biztosan megtudtunk szerdán Kölnben: a Photokina nem az a hóttunalmas műszaki vásár, ahol egyenstandok közt kóvályogva gyűjtögetné a látogató az érdektelen prospektusokat. A keddi sajtónap után a nagyközönség előtt is megnyitották a kapukat, és azokon elképesztő tömeg hömpölygött be a Kölnmesse kiállítóközpont hatalmas csarnokaiba, hogy a labirintushoz hasonló terekben elmerüljenek a nagy gyártók már-már cirkuszi mutatványaiban.

Az élmény letaglózó, a befogadóképesség határát jócskán túllépő az az inger- és információözön, amit a nagy gyártók, a Canon, a Nikon, a Panasonic, a Fuji, a Sony, a Leica, az Olympus, de még az olyan kisebbek is, mint a Sigma, a DJI, a GoPro, a Rollei, és még sorolhatnám, a látogatókra zúdítanak. Az újonnan bejelentett kamerák százait lehet helyben megtapogatni, kipróbálni, ehhez látványszínpadokon mutatványosok, táncosnők, akrobaták, sportolók, lengén öltözött modellek kelletik magukat látszólag fáradhatatlanul és olykor korhatáros módon.

Az alábbi nagyképes riport segítségével remélhetőleg képet alkothatnak olvasóink a kölni képalkotási kiállításról.

Az Index nem tudósíthatna a Photokináról a Panasonic segítsége nélkül. A cég állta a kölni utazás és szállás költségeit, a cikkeink tartalmára  azonban  nincsenek befolyással.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport