Judit
2 °C
7 °C

Megyék Harca – Tudomány

2010.01.29. 13:26 Módosítva: 2010-02-02 14:44:27
Az első fordulóban 12 tudományos kérdést teszünk fel - földrajz, biológia, fizika, geometria és a haverok. Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll a rendelkezésére. Eredményével győzelemre vezetheti megyéjét!

Az egész éven át tartó, havonta más-más témakörrel jelentkező Megyék Harcában megmutathatja, hogy az ön megyéje a legokosabb az országban. Nincs más dolga, mint három perc alatt válaszolni 12 kérdésre. Ha további részleteket akar megtudni a játékról, vagy csak szeretné megtudni, hogy honnan juthat hasznos információkhoz a sikeres tesztkitöltéshez, kattintson ide.

Ha csatlakozni akar megyéje facebookos csoportjához, megyéjére kattintva eljuthat a megfelelő oldalra.

Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Budapest, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala.

A helyes válaszokat a játék lezárása, február ötödike után közöljük.

update kedd 12:30: a verseny jelenleg nagyon kiélezett, a megyék fej-fej mellett haladnak, de az élen immár stabilan Csongrád áll. Budapest behozta kezdeti lemaradását, Békés vesztett egy kicsit a lendületében, Győr-Moson-Sopron egyfolytában az élbolyban. A legtöbbes Vasnak, Szabolcs-Szatmár-Beregnek és Bács-Kiskun megyének kéne javítania, utóbbi kettőből a lakosságszámhoz viszonyított játékosok száma is nagyon alacsony. A legjobb és a legkevésbé ügyes megye közt azonban alig 0,3 pontos a különbség, tehát még bárki bejöhet az első helyre. Hajrá megyék harca!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?