eLHUNYT A VILÁG ELSŐ ÉRZŐ KÉZPROTÉZISÉT VISELŐ FÉRFI

2010.10.22. 16:14
bALESET KÖVETKEZTÉBEN ELHUNYT AZ OSZTRÁK cHRISTIAN kANDLBAUER, AKI A VILÁGON ELSŐKÉNT KAPOTT ÉRZŐ, GONDOLATAI ÁLTAL IRÁNYÍTHATÓ KÉZPROTÉZIST.

a 22 ÉVES STÁJERORSZÁGI FÉRFI SÚLYOS FEJSÉRÜLÉSEIBE HALT BELE, MIUTÁN KEDDEN AUTÓJÁVAL SÚLYOS BALESETET SZENVEDETT. kEZELŐ ORVOSÁNAK KÖZLÉSE SZERINT AZ ÉLETBEN TARTÓ GÉPEK KIKAPCSOLÁSA ELŐTT A FÉRFIT AGYHALOTTNAK NYILVÁNÍTOTTÁK.

cHRISTIAN kANDLBAUER KEDD REGGEL AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN ÁTALAKÍTOTT SZEMÉLYGÉPKOCSIJÁVAL TARTOTT LEITERSDORF IRÁNYÁBA, AMIKOR AZ AUTÓPÁLYÁN EGYELŐRE TISZTÁZATLAN OKOK MIATT HIRTELEN JOBBRA KANYARODOTT, ÉS FRONTÁLISAN NEKIÜTKÖZÖTT EGY FÁNAK. aZ UTASTÉR TELJESEN BENYOMÓDOTT.

a RONCSBÓL A TŰZOLTÓSÁG SZABADÍTOTTA KI A FÉRFIT, AKI A BALESETBEN AGYI TRAUMÁT SZENVEDETT. nOVEMBER 6-ÁN ÜNNEPELTE VOLNA 23. SZÜLETÉSNAPJÁT.

kANDLBAUER ÖT ÉVVEL EZELŐTT EGY ÁRAMÜTÉS MIATT VESZÍTETTE EL MINDKÉT KARJÁT. aZ ORVOSOK ÚJSZERŰ, BIONIKUS PROTÉZIST KÉSZÍTETTEK SZÁMÁRA BAL KEZE PÓTLÁSÁRA. a MŰKEZET, AMELLYEL ÉREZNI IS KÉPES VOLT, GONDOLATAIVAL TUDTA IRÁNYÍTANI.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport