Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C

Ha szívesen lakna az érintetlen vadonban, ez lesz álmai munkahelye

2017.10.17. 12:01

Ha csendes, nyugodt, nomád életre vágyik, gyönyörű éjszakai égbolttal, festői tájjal, érintetlen természeti kincsek között, jó levegőn, és van amerikai tartózkodási és munkavállalási engedélye, még most adja be a jelentkezését, mert ez lesz álmai munkája. Karriercsúcsa. Főleg, ha gyűlöli az embereket, mert abból errefelé egy sincs.

Nem kell lakbért fizetni sem, mert a munkáltató – az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium – ingyen adja a kis kunyhót, amiben lakni fog. Tulajdonképpen kettő is van belőle, mindkettő Colorado káprázatos tájain.

  • Az egyik a mancosi őrház: ez egy háromszobás faház konyhával, benzintartállyal, kútból merhető vízzel, napelemekkel és fatüzelésű kályhával.
    Cabin Header 1507569822
  • A másik szintén egy őrház, Cortez közelében. A kis fehér házat hasonló kondíciókkal kapjuk meg, mint  a másikat, de ehhez istálló is tartozik.
    Cabin Inline 1507569852

És hogy mi a munka? A mancosi munkahelyen szemetet kell szedni az erdőben, gondoskodni a hulladék elszállításáról, és úgy általában rendben tartani a környéket. A másik házról főbérlőként kell gondoskodni, de bármilyen haszon, amit a tisztességes piaci részesedésen kívül fizetünk az államnak, a miénk, és megtarthatjuk.

Cserébe fantasztikus környezetben dolgozhtaunk, egy 597 373 hektáros területen. Csak néhány fotó, hogy mire számíthatunk:

1) Éjszakai égbolt: 

A post shared by Christian Wagner (@cwaggles) on

2) Lazulás a nap végén 

A post shared by Hope Wanders (@hope_wanders) on

3) A világ egyik legkékebb hegyi patakja:

A post shared by Morgan Speer (@mspeer2) on

A szerződés két évre szól, de ha belevágna, itt a jelentkezési lap, töltse ki október 27-ig, és ha megtetszik, hosszabbítson öt további évre.

(Popular Mechanics)