Napi negyven percet veszekednek a párok

2010.01.07. 12:13
46 hozzászólás

Háztartásonként átlagosan napi negyven percet töltenek veszekedéssel az együtt élő párok – derült ki egy biztosítótársaság megbízásából készült brit felmérésből. A napi negyven perc a felmérés tanúsága szerint évente mintegy 135 összeszólalkozásból adódik. Ez egy átlagos veszekedés hosszát 40*365/135, azaz 108 percre, közel két órára teszi.

A viták kiváltó okainak toplistáját a házban szanaszét heverő ruhák vezetik. Ezüstérmes a házimunka elhanyagolása, bronzérmes a nem tökéletesen tiszta fehérnemű. Szintén előkelő helyre került az eltörött tárgyak megragasztásának, a szemeteszsák kirakásának és az ágy bevetésének az elmulasztása. Szerepel még az élmezőnyben a "nem hajtottad le a vécéülőke fedelét", a "koszosak az edények", valamint a "csináld meg magad, te szebben tudod" megjegyzés.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?