Szórakoztassuk saját házunk fotójával kollégáinkat. Hatmilliós buhera

2008.10.18. 10:25

Komolyan azt hittük, hogy ilyen csak az interneten keringő, "Nagyon vicces!" topic-kal céges levelező rendszerekre küldött, milliószor forwaldolt e-mailekhez csatolmányolt fényképeken van (mint amilyen ez is itt balra). De nem! Létezik ennyire bénán ablakkeretbe vágott ajtó, sőt meg is lehet venni 6,1 millióért a pesti agglomerációban. Vigyázat! Az ingatlant Habuczki Ilona árulja, úgyhogy senki ne lepődjék meg, hogy olyanok vannak a hirdetésben mint "kecske-legelészet" vagy hogy a friss levegő "hab a tortán". Következzék a gyömrői ház képe és leírása, na meg egy csomó ingatlantragédia fotója a Dark Roasted Blend gyűjteményéből, hogy mindenki értse, miről is beszélünk.

Kétútközt is lehetne mondani, mert Gyömrő és Péteri között van nyolc házból álló település, külterület, de minden van. Tehát itt közösségi élet van, az emberek egymásért is élnek. Izelítőül a ház külső-belső része. Konyha, étkező- nappali 40nm tágas, majd a hálószoba: 18nm. Fürdőszoba WC-vel, majd spejz is található és előszoba, valamint a tüzelő tárolására alkalmas télikert. Jó állapotu ház fa födémes, cserép héjalásu. Burkolatok, járólap, kő, mozaik, szőnyegpadló. Nyilászárók fából kerültek beépítésre. K-Ny-i fekvésü, mármint bejárat keleti, kert nyugati. Fütése: cserépkályha, fával, csodálatosan meleges. Új villanyvezetékrendszer, új vízvezetékrendszer, Telefon, Kábel TV van. Rezsi olcsó. Villany négyezer, víz egyezer, fatüzelés Ehhez a házhoz, amely külterületként honosul 300nm kert tartozik. Vele szemben és oldalról pedig két telek, ahol mindkettőn van kis gazdasági épület, kb három méterre van, ahol saját gazdálkodás történhet. Kecske-legelészet, sajt- tej és egyebek, nagyon divatos most a mangalica, magyar tarka tehenészet. Jön a Bio birodalom. Itt a földek nem mérgezettek, kis helyen okosan lehet éldegélni. 30km-re Budapesttől, egy óra a Keleti, vagy Nyugati, amely busszal, vonattal megközelíthető. Hab a tortán! Itt a jó levegő, nyugalom és a természet szigete, mindössze Budapesttől 30-kilométerre. Várom ajánlatát és megtekintő látogatását. Üdvözlettel:

És akkor pár összelopott kép, leginkább az egykori nagy Szovjetunió területéről és szellemiségében:


(image credit: Frank Kunert)

 

A lista természetesen folytatható lenne a buhera fűtésekkel, hidakkal, világításokkal stb. Mi azonban a netről összegereblyézés helyett inkább a nyájas Urbanista-olvasókat kérjük, hogy küldjenek képeket a magyar valóságból, akár hirdetésben, akár az életben bukkantak rá!