26 szobás lakást árulnak az Üllői úton

2008.10.21. 07:00

Nem csalás, nem ámítás, nem kastély, nem iroda (még ha most épp az is működik benne). Ez kérem egy lakás a Józsefvárosban 26 szobával. Kényelmesen elférne benne Johann Sebastian Bach a húsz gyerekével, vagy két focicsapat cserejátékosokkal, esetleg egy egyfős olimpiai kalapácsvető-küldöttség 25 kísérő sportpolitikussal. Mindez a teljes első emeleten, 504 négyzetméteren, 130 millióért.

VIII. Üllői úton 504 nm-es, teljes I. emeleti, utcára néző, 26 szobás jelenleg irodaként üzemelő lakás jó állapotú társasházban eladó. A lakás 3 éve volt feújítva, lépcsőházból nyílik. A jelenlegi bérlő továbbra is bérelné a lakást az új tulajdonostól. Irányár: 130 MFT.

De most komolyan, milyen lehet élni benne? Hogyan találnánk meg reggel indulás előtt a mobilunkat? Vagy a feleségünket? (Egy ekkor lakásban egyébként szeretőt is lehet tartani feltűnés nélkül.) És hogy rendeznénk be? Külön tévészoba, számítógépszoba, hajszárítószoba, motorosfogkefe-szoba? Ki hogyan képzeli el az életét az Üllői úti szobarengetegben?