Műsziklavonulat a parkettán, járókarácsos bárpult és rengeteg helyesírási hiba

2008.12.01. 08:00

Aki nagy hirtelen netre vet ezt-azt, az bizony könnyen ejt hibát - ennek sajnos az Urbanista is ékes példája olykor-olykor. Arra azonban kínosan szoktam ügyelni, hogy bejegyzéseim többségét a "helyes mondatok száma nagyobb-egyenlő hibás mondatok száma" jellemezze. Ebben a hirdetésben viszont mindössze egyetlen hibátlan mondat van. Linkjét Gábor küldte el nekünk e-mailben, stílszerűen csak ennyit írva hozzá: 

Félelmetes :)

üdv, jó csemegétést

Íme a hirdetés:
 

Pécs központi terén mely egyben a 2010. évi EKF központja is lesz a Széchenyi téren tégla épület 3. emeletén mecseki panorámás lakás eladó. A lakás két éve teljesen fel lett újítva. A felújítás tartalmazata a komplett vezetékrendszer cserélyéi és a falak teljesmértélű átvariálását is, így teljesen egyedi kialakítás nyert a lakás. A konyhába teljesen új olasz konyhabútor és beépített gépek kerűltek. A fürdőben új járólap, csempe és sarokkád kerűlt. Az átalakítás után egy légterű szoba maradt amelyben igény szerint leválasztha hálófülke, a szoba másik oldalán teljes terjedelemben beépített, tükrös ajtajú szekrény került. Fiatalos lenduletes lakás akár fiatal pároknak. A Parkolás megoldható igény szerint. I.Ár: 22,5Mft

További szépsége, hogy mindez nem egy hirdetési portálon, hanem a Duna House honlapján szerepel. A lakás árát nehéz megítélni, mert nem tudom, mi a helyzet Pécsett, de van benn pár egészen rajzfilmes megoldás, a szobát kettészelő térdmagasságú műsziklától a járókajellegű bárpultig. Jó csemegétést!