Gyönyörű sokszemélyes ágy és egy tömör ismertető a nyolckerről

2008.12.12. 11:20

Bár a józsefvárosi luxuslakások kapcsán már érintettük ezt a pecót, de Nosferato, a b-oldal bloggere újabb hirdetésére talált rá – egészen új képekkel és egészen új poénokkal. „Empire stílus”, óráskivetítő, programozható öntözőrendszer az első emeleten, egy „gyönyörű sokszemélyes ágy”, több tucat jó fotó és egy meglehetősen eredeti egymondatos nyolcker-leírás. "KÜLÖNLEGES EMBEREK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!!!" Íme Nosferato levele:

Újabb Győzike stílusú érthetetlen árú lakás, talán még nem volt:

http://www.ingatlanmerce.hu/72256?id_agency=600

Saját benyomásomat elsőre a "gyönyörű sokszemélyes ágy" kifejezés alakította ki. Egy nyamvadt matrac fel van baszva egy kétszer akkora (fűtött) emelvényre, amit inkább színpadnak lehetne használni, ha egy lakodalmas zenekar lépne fel a lakásban. SOKSZEMÉLYES ÁGY = egyértelmű halombakúrós swinger buli helyszín, előbb pornó nézés (a hangrendszernek hála bármelyik szobában), aztán kisebb kúrások, azokból nagyobbak kialakulása, gyors öblítés a kádban (reboot), aztán vizesen visszavetődés egy következő körre, szájjal történő helyzetbehozás reményében, illetve helyzetbehozás végette.

Pazar.

 

Emellett csak a remek környékleírást emelnénk ki a hirdetésből, amely mindössze egyetlen mondatos: 

Kerületi információk: Az egykori külvárosok helyén létrejött kerületek közül kevés dicsekedhet annyi látnivalóval, mint a VIII. kerület, közismert nevén a Józsefváros.

Ja és ne feledkezzünk meg a lakáshoz fűzött múltkori kommentről sem

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport