Kertes ház a hetediken. Luxus házikó egy négyszáz négyzetméteres pesti tetőkertben

2008.12.26. 15:10

Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a hirdetést is kinyitottam és jobban megnéztem, megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez nem is ház, hanem lakás - már amennyiben használhatjuk ezt a kifejezést erre a XIII. kerületi pecóra.

Itt ugyanis nem csak egy háztetőre biggyesztett kunyhóról van szó, mint a bécsi operánál, hanem egy portaszolgálatos ház 400 négyzetméteres tetőkertjének szélére álmodott luxus házikóról. Az árban a berendezés is benne foglaltatik, vagyis azonnal elfoglalható. Valami milliomos titkos kéjtanyájának ideális helyszín lehet. Még több kép alább:

Tégla építésű lakás Vételár: 49.9 M Ft Alapterület: 76 m² Ingatlan állapota: újszerű Szobák száma: 2 Épület szintjei: 6 Fűtés: házközponti egyedi méréssel


Kuriózum! A kertes ház nyugalma, a városi élet kényelmével! 2004-ben épült, portaszolgálatos, liftes házban, a belvároshoz közel, gyönyörű körpanorámával rendelkező Luxus lakás eladó. A lakás szó itt nem igazán állja meg a helyét, hiszen ez egy önálló 76 nm-es ház egy 400 nm-es tetőkert szélén. A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot! A lakáshoz külön megvásárolandó 2 teremgarázs beálló és egy 4nm-es tároló. További információ Fekete Anikótól a megadott tel.sz.-on, hétvégén is hívható!

 Tippért köszönet Attilának!